tenpanter demiş ki:
Hani facebookta şunu beğenir misin bunu beğenir misin diyen tipler olur ya şimdi bu teşekkür et butonu ile burası da buna döncek gibi :D

+Son yazdığıma teşekkür eder misin?
-Tamam ama karşılıklı teşekkür? Ok.kib.by
:D
Ama burda kendimize teşekkür yok :!!&%&!

Takımı
Besiktas
Hi guys. Arkadaşım bizde, 10 yıldır korku filmi izlemiyorum ve ilk kez bu gece izleyeceğim. Bakalım neler olacak. :santa:

Zippy demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Hani facebookta şunu beğenir misin bunu beğenir misin diyen tipler olur ya şimdi bu teşekkür et butonu ile burası da buna döncek gibi :D

:D
Ama burda kendimize teşekkür yok :!!&%&!
Birde öyleleri var demi :P

Takımı
Galatasaray
tenpanter demiş ki:

Bu forumda senelerdir boyle bir ozellik yok, yeni gelen bir ozellik. Insanlar kullanmaya alisik degil, soyleme sebebim bu. Ben yabanci forumlarda uzun sure ve hala takildigim icin thanks sistemine alisigimve severim de. Birisinin sagol diye post atmasina tercih ederim, profilinde aldigin tesekkurler gorunur. Arkadas da postla tesekkur edecegine butona bassin istedim. Facebookta like istemek gibi bir durum yok senin anlayacagin.

@sarko

Bunlar pinti hacım yabancılar öyle mi ? :mrgreen: neyse verdim ben senin thanks'ını :muck:

sarkoLata demiş ki:
tenpanter demiş ki:

Bu forumda senelerdir boyle bir ozellik yok, yeni gelen bir ozellik. Insanlar kullanmaya alisik degil, soyleme sebebim bu. Ben yabanci forumlarda uzun sure ve hala takildigim icin thanks sistemine alisigimve severim de. Birisinin sagol diye post atmasina tercih ederim, profilinde aldigin tesekkurler gorunur. Arkadas da postla tesekkur edecegine butona bassin istedim. Facebookta like istemek gibi bir durum yok senin anlayacagin.
Bunu direk senin mesajının altına yazmış olmamdan dolayı sadece sana söylemiş gibi bir anlam çıkarma hemen :D

Ben genel olarak söyledim yani seni kastetmemiştim :)

Fotoğrafın 120 beğeni almıştır hiç yorum yoktur kuul olmuşsundur artık. Ve baban gelir fotoğrafa şöyle yazar " Yakışıklıma bak be köyden bi kız ayarlıyalım sana. " o anda facebooku kitleme gereksinimi duyarsın. Öyle bişi mi yaşadın picigeito ?

Takımı
Galatasaray
Aphrodite demiş ki:
Fotoğrafın 120 beğeni almıştır hiç yorum yoktur kuul olmuşsundur artık. Ve baban gelir fotoğrafa şöyle yazar " Yakışıklıma bak be köyden bi kız ayarlıyalım sana. " o anda facebooku kitleme gereksinimi duyarsın. Öyle bişi mi yaşadın picigeito ?
Ya da sigarayla falan fotoğrafını görür.. :D

Yukarı Alt