Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Nasılsınız beyler , mac kullanıcısı var mı aranızda :)
Asla :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Kemalist demiş ki:

İpad'le söylemen garip oldu biraz :mrgreen:

Son düzenleme:
Kemalist demiş ki:
Collapse demiş ki:
Kemalist demiş ki:

İpad'le söylemen garip oldu biraz :mrgreen:
Pardus kurmuş ipade :D

İpad de tamam ama macbook ı ıh :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bende öyle düşünüyorum aslında ipad çok iyi cihaz harbiden 24 saat şarjı gidiyor olması mükemmel avantaj.Bir tane klavyeli kılıf alıp onu mu kullansam laptop olarak napsam :)

Evet şarzı çok iyi dayanıyor ama 12 saat 24 değil :) Donanım olarak süper pil olsun dokunmatiği olsun iyi kamerası ipad 2de vga ipad 3 te ve minide daha yüksek ama işletim sistemi jailbreaksız insanın elini kolunu bağlıyor. Chrome kurdum mesela safari kullanmıyorum sadece nette geziyorum ofis programı kurulmuyo sanırım sadece açıyor değiştiremiyoruz. Dosya sisteminin olmayışı bile beni çileden çıkarıyor. Resim çekiyorum resim indiriyorum hepsi aynı yerde apaçık ortada duruyor ayıramıyorum gizleyemiyorum :(

6.2.3 jailbreak çıkar çıkmaz yapıcam yoksa bunu kardeşime verip note 8 veya galaxy tab 7 plus almayı düşünüyorum.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bende var jailbreak , jailbreaksız ipad'i zaten at çöpe gitsin...ipad 4 benim ki ve full kullanımda 24 saat gidiyor eğer ara ara kullanırsan (Ki ben öyle kullanıyorum) 5 gün rahat sürüyor.

Takımı
Galatasaray
Kemalist demiş ki:
Bende öyle düşünüyorum aslında ipad çok iyi cihaz harbiden 24 saat şarjı gidiyor olması mükemmel avantaj.Bir tane klavyeli kılıf alıp onu mu kullansam laptop olarak napsam :)
Yakıştıramadım bir androidciye bu yorumu

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Valla hacım android cep telefonunda 10 numara sistemdir , iphone kullandım 5 gün içerisinde geri verdim ama konu tabletlere gelince ipad şarj ve uygulama üstünlüğünde kullandığım bütün android tabletleri eziyor :) Yani yiğidi öldür hakkını yeme :)

@Taner daha büyüğü yokmuydu 1milyar piksel falan ?

Jailbreak yapınca göreceğim bende :) şuan sadece nette gezdiriyo beni.

İpadin arka kısım komple li po pil 11.000mAh 45wH güç sağlıyor. Yani iphone o kadar büyük olmadığı için pili küçük.

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Ipadde şarj 5 gün gidiyorsa telefonlarında niye dayanmıyor?
ipadin sarjı 5 gün gidiyorda 10 saatte falan anca sarjı full oluyoru :D
iphoneu bi takıyorum yarım saatte %100 ipad 5-6 saat kalıyo %60 falan anca oluyo daha %100 ü göremedim doğru dürüst ipadde :D
Ps:İmza avatar nasıl ?

Takımı
Galatasaray
Kemalist demiş ki:
Valla hacım android cep telefonunda 10 numara sistemdir , iphone kullandım 5 gün içerisinde geri verdim ama konu tabletlere gelince ipad şarj ve uygulama üstünlüğünde kullandığım bütün android tabletleri eziyor :) Yani yiğidi öldür hakkını yeme :)
Ya hacim haklisin androidin tablet romlarini ve modellerini ben de begenmiyorum samsung note tableti bile. Ama ipad de cok monoton... kocaman ekranda 4x4 icon var, birini kapayip digerini aciyorsun. Dosya aktarimi itunesdan (aklima geldikce sinirleniyorum). Pili cikarilmaz ici acilmaz. O muthis kalitedeki ekranla guzelce yapilabilen tek guzel sey internette gezinmek. Oyle artik cok zevk veren bir mobil oyun da oynayamiyorum zaten yil oldu. Kare ekrana widescreen film atsan cirkin durur.Kalemi yok. Ne ise yarar bu tablet?

Suan elimde olsa alir oynar gezerim de yani sahip olmayi istedigim bir teknolojik urun degil

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Takımı
Galatasaray
Yani ios cok basit gerizekalilar icin tasarlanmiscasina basitm. Ben de 2 sene iphone kullandim yanlis anlasilma olmasin

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Ben uyurken ipadım şarj oluyor ben uyanık olduğumda oda uyanıyor ve tüm gün elimde :) 2A şarj cihazı var 6 saatte %100 dolmuş olur.

Aynen sarkoya katılıyorum internette gezinmkte bi numara ama gerisi yalan. Düşük zekalı amerikalılara özel üretim :D kardeşime veriyorum alıyorum elinden laptopu o full dizi izliyo ben laptopla takılıyorum.

@Addi: Avatar tırt, imza bizim köydeki nevresimleri çağrıştırıyo oda tırt beğenmedim :D

Selam 8)

Öyle bi gülüşü var ki; sanki tam orada iki yanağının arasında mutluluk bombaları patlıyor sana doğru, saniyeler içinde bir mutluluk dalgası çarpıyor insanın kalbine ardından bir mutluluk serpintisi yayılıyor çevreye ve yüzyıllar boyu mutlu olacakmışsın gibi hissediyorsun kendini..

Takımı
Galatasaray
Collapse demiş ki:
Selam 8)

Öyle bi gülüşü var ki; sanki tam orada iki yanağının arasında mutluluk bombaları patlıyor sana doğru, saniyeler içinde bir mutluluk dalgası çarpıyor insanın kalbine ardından bir mutluluk serpintisi yayılıyor çevreye ve yüzyıllar boyu mutlu olacakmışsın gibi hissediyorsun kendini..

'' Uzaktan sevmektir aşk,
Nedensiz sevmektir aşk,
Gelmeyeceğini bildiğin halde sevmektir aslında.. ''

Selamun Aleykum

Yukarı Alt