Ve aleyküm selam sanada hayırlı gecelerLenneth demiş ki:Selamlar, hayırlı geceler cümleten![]()
Library files ve net.framework yükle hocam.Lemonade demiş ki:Millet lol replays bug splat hatası veriyor araştırdım ama çözüme ulasamadım var mı alternatif program?
Yükledim ama işe yaramadıNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Library files ve net.framework yükle hocam.Lemonade demiş ki:Millet lol replays bug splat hatası veriyor araştırdım ama çözüme ulasamadım var mı alternatif program?
Yeni çıktı zaten hacım oyun bende 2-3 gün önce başladım , hala öğrenme aşamasındayım.Bir kaç gameplay izlesen ve iki üç bölüm oynasan rahat alışırsın.Takımlar en fazla 4 kişilik oluyor , gelirsen clochard ile beraber son bir kişiye ihtiyacımız var yani.NoMoreLove demiş ki:Payday 2 oynamadım daha önce, garipsemezseniz ezik oluşumu ben de gelebilirim.![]()
Clochard demiş ki:@Kemalist
İndiriyorum hacim Zamunda'dan. Ama seederler cok kotu. 60-70kb gecmiyor. Umarim duzelir
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Demin 950 ye cikti. Oh dedim sabaha kadar iner.Ekrani tam kapatiyordum ki 0,5kb dustu. Dedigin gibi benim seeder uyudu sanirimNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Clochard demiş ki:@Kemalist
İndiriyorum hacim Zamunda'dan. Ama seederler cok kotu. 60-70kb gecmiyor. Umarim duzelir
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Ortalama 300 le indiriyorum bende, bazen 600le bazen 0'a kadar iniyor, tekrar çıkıyor. Gece olduğu içindir, seederların bilgisayarı kapalı oluyor.![]()