Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Millet lol replays bug splat hatası veriyor araştırdım ama çözüme ulasamadım var mı alternatif program?
Library files ve net.framework yükle hocam.

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Millet lol replays bug splat hatası veriyor araştırdım ama çözüme ulasamadım var mı alternatif program?
Library files ve net.framework yükle hocam.
Yükledim ama işe yaramadı :!!&%&! Loading screen hata vermeden öncekine göre biraz daha uzun sürdü heyecanlanmıstım :mrgreen: Bu arada net framework'ün 4.5 indirdim onarım yaptı. Doğru sürümünü mü indirdim?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Beyler Payday 2'nin multiplayer mod'u muhteşem , gelmek isteyen varsa zamunda'da crack'i var.

Şayet birgün motorsiklet alırda emniyete ruhsat çıkartmaya giderseniz size sorulan "kaç koltuğu var" soruna 1 diyerek tuzağa düşmeyin. Daha sonraki aylarda motorunuzu muayeneye götürdüğünüzde motorunuza koltuk sayısı ruhsatla uyuşmuyor denilip ağır kusurlu olarak muayeneden geçemeyebilirsiniz. Bu Hatanın bedeli emniyete tekrar gidilip değerli kağıt adı altında 66tl ödetilmek, ve ardından tekrar muayeneye girmektir. Oysaki bütün mantık kuralları çerçevesinde motorun üstündeki koltuk 1 tanedir hangi ahmak evindeki 3lü kanepeye 3 koltuğum var benim der ki?

Ağır kusurlu olan motorum değil bu ülkeyi sömüren devlet görevlilerinin beynidir. Kısacası bu ülkede yaşayabilmek için her gün bir tablet xanax içmek gerekir.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
NoMoreLove demiş ki:
Payday 2 oynamadım daha önce, garipsemezseniz ezik oluşumu ben de gelebilirim. :P
Yeni çıktı zaten hacım oyun bende 2-3 gün önce başladım , hala öğrenme aşamasındayım.Bir kaç gameplay izlesen ve iki üç bölüm oynasan rahat alışırsın.Takımlar en fazla 4 kişilik oluyor , gelirsen clochard ile beraber son bir kişiye ihtiyacımız var yani.

Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Clochard demiş ki:
@Kemalist

İndiriyorum hacim Zamunda'dan. Ama seederler cok kotu. 60-70kb gecmiyor. Umarim duzelir

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Ortalama 300 le indiriyorum bende, bazen 600le bazen 0'a kadar iniyor, tekrar çıkıyor. Gece olduğu içindir, seederların bilgisayarı kapalı oluyor. :mrgreen:

NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Clochard demiş ki:
@Kemalist

İndiriyorum hacim Zamunda'dan. Ama seederler cok kotu. 60-70kb gecmiyor. Umarim duzelir

Ortalama 300 le indiriyorum bende, bazen 600le bazen 0'a kadar iniyor, tekrar çıkıyor. Gece olduğu içindir, seederların bilgisayarı kapalı oluyor. :mrgreen:
Demin 950 ye cikti. Oh dedim sabaha kadar iner.Ekrani tam kapatiyordum ki 0,5kb dustu. Dedigin gibi benim seeder uyudu sanirim :mrgreen:

Yukarı Alt