Avasin

Alwa: teşekkür ettim. Hoşbuldum.
Yorgunum, halsizlik var üzerimde. Yoğun bir tempo ile oraya buraya koşuşturmaktan bıktım.
Yorgunum, halsizlik var üzerimde. Yoğun bir tempo ile oraya buraya koşuşturmaktan bıktım.
saatlerdir seni bekliyordum battlelog'ta cevap'ta yazmıyor kerataAdvance demiş ki:https://store.steampowered.com/app/238460/
Co-op çok eğlenceli bir oyun, kaçırmayın derim.
geçmiş olsun dostum kalın giyin tarçın, zencefil bir kaşık bal, yarım limon kaynat ve iç birşeyin kalmazRewind demiş ki:miğdemi üşütmüşüm agrıdan belimi dogrultamayacak haldeyim agrıdan hala uyuyamıyorum
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Baş ağrısı için aldıysan o tür ilaçlar genelde merkeze etki edip uyku gibi sorunları ortaya çıkarıyor.CezaAlp demiş ki:Bende de deli gibi uyku var, şimdi yatmaya gidiyorum , bugün roaccutane diye ilaca başladım acaba ondanmıdır
sivilce için aldımda, maaşallah prospektüsü ferman gibi oku oku bitmiyoAvasin demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Baş ağrısı için aldıysan o tür ilaçlar genelde merkeze etki edip uyku gibi sorunları ortaya çıkarıyor.CezaAlp demiş ki:Bende de deli gibi uyku var, şimdi yatmaya gidiyorum , bugün roaccutane diye ilaca başladım acaba ondanmıdır
Eskiden sinüzit için birkaç hap kullanırdım da oradan bir tahmin yürüttüm kanks.Wicked demiş ki:vay arkadaş herkes her ilacın ne işe yaradığını biliyor hiç hasta olmadım tamam arada bir iki dağıttığımız oldu bi tarafımızı da en fazla iki laç bilirim
1. NOVALGIN 500 mg
2. bisiktirol 1000 mg
bunlardan başka ilaç bilmem
yok hani eczanede falan mı takılıyorsunuz bilelim başımıza bir şey gelirse
he gördüm bi o kalmıştıAvasin demiş ki:Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eskiden sinüzit için birkaç hap kullanırdım da oradan bir tahmin yürüttüm kanks.Wicked demiş ki:vay arkadaş herkes her ilacın ne işe yaradığını biliyor hiç hasta olmadım tamam arada bir iki dağıttığımız oldu bi tarafımızı da en fazla iki laç bilirim
1. NOVALGIN 500 mg
2. bisiktirol 1000 mg
Şükür ki şu an gözlük için belirli periyotlarla göz doktoru dışında haşır neşir olduğum başka bir tıp alanı yok.
Edit: He bu arada diğer konuya baktın mı hiç, benziyo değil mi? :)
Wicked demiş ki:Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
he gördüm bi o kalmıştıAvasin demiş ki:Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
1. NOVALGIN 500 mg
2. bisiktirol 1000 mg
Şükür ki şu an gözlük için belirli periyotlarla göz doktoru dışında haşır neşir olduğum başka bir tıp alanı yok.
Edit: He bu arada diğer konuya baktın mı hiç, benziyo değil mi? :)
yok le kalsın SUAvasin demiş ki:Editleyebilirim dilersen onu.
ben de o ilaçlardan kullandım %90 ondan bir sürü yan etkisinden biri çok anormal bişey olursa ilacı veren doktora danışmayı ihmal etme ben de kalp çarpıntıları olmaya başlamıştı söyledim bıraktırdı ilacı meselaCezaAlp demiş ki:Bende de deli gibi uyku var, şimdi yatmaya gidiyorum , bugün roaccutane diye ilaca başladım acaba ondanmıdır
nick'ini her gördüğümde yutkunuyorumcukulata demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben de o ilaçlardan kullandım %90 ondan bir sürü yan etkisinden biri çok anormal bişey olursa ilacı veren doktora danışmayı ihmal etme ben de kalp çarpıntıları olmaya başlamıştı söyledim bıraktırdı ilacı meselaCezaAlp demiş ki:Bende de deli gibi uyku var, şimdi yatmaya gidiyorum , bugün roaccutane diye ilaca başladım acaba ondanmıdır
Always demiş ki:Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
nick'ini her gördüğümde yutkunuyorumcukulata demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
günah point'in şimdiden kombine oluyor