Wicked
Game Designer
selam dostlar
Üniversiteye geçtim geçeli daha hiçbir sınava koymuşluğum yok , genelde onlar koyuyo banaLenneth demiş ki:Selam millet, Nasılsıniz bakalım.
Dn: Inkılap finalinden 90 koydum ama bugünkü mikro ekonomi ve hukukdan pek umutlu degilim.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Kardeşim hukuk çalıştırayım seni ya ayıpsın :)Lenneth demiş ki:Selam millet, Nasılsıniz bakalım.
Dn: Inkılap finalinden 90 koydum ama bugünkü mikro ekonomi ve hukukdan pek umutlu degilim.
Emre beni hukuk çalıştırma, bölümden hukuk dersini kaldırttırUprising demiş ki:Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kardeşim hukuk çalıştırayım seni ya ayıpsın :)Lenneth demiş ki:Selam millet, Nasılsıniz bakalım.
Kanka zordur bilirim.Ben ne çektim kaç senedir.Hala da çekiyorum.Lenneth demiş ki:Bu mesaj Uprising rumuzlu uyeden alinti yapildi
Emre beni hukuk çalıştırma, bölümden hukuk dersini kaldırttırUprising demiş ki:Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya bro ben acayip sıkılıyorum hukuk çalışırken, küfür ede ede çalışmaya çalışıyorum dolayısı ile olmuyor. Yok ayni hak, yok nısbi hak, tüzükler kanunlar bişeyler. Sırf sinir olduğum için adam akıllı çalışmadım, sınav aşırı derecede kolaydı. Çıkan herkes "100 alıyoz mu" diye çıktı, ben sigara yakarak uzaklaştım.