Sebep olayin sporla alakasi olmamasina ragmen bir spor klubunun buna destek vermesi.Avasin demiş ki:Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üzen sebep nedir?Kemalist demiş ki:Besiktas e-spor takimi yapmis diyorlar , uzdu cidden.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
+Kemalist demiş ki:Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sebep olayin sporla alakasi olmamasina ragmen bir spor klubunun buna destek vermesi.Avasin demiş ki:Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üzen sebep nedir?Kemalist demiş ki:Besiktas e-spor takimi yapmis diyorlar , uzdu cidden.
Simdi ortada bir suru ben sporcuyum diye dolasan cocuklar gorecegiz...
Addicted demiş ki:Evet beyler elden ele uzatalım dinlemeyen kalmasın hadi bakalım pamuk eller havaya
Bu arda gezer efsane bi adamAlways demiş ki:Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
Addicted demiş ki:Evet beyler elden ele uzatalım dinlemeyen kalmasın hadi bakalım pamuk eller havaya
trap müzikte ben açıkcası efsane görmüyorum basit müzikler ortada çokAddicted demiş ki:Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu arda gezer efsane bi adamAlways demiş ki:Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
EkledimKemalist demiş ki:American Sniper'ı izledim az önce , çok boş bir film diye düşünüyordum ama biyografi olması etkiledi.