SuperONL
Tecrubelerini paylasmani bekliyoruz yarin :) Niye yaptiriyorsun ?CezaAlp demiş ki:Sabah rektoskopi yaptırcam , korku var
Öncelikle yazıma rektoskopinin Allah belasını versin diyerek başlamak istiyorumKemalist demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tecrubelerini paylasmani bekliyoruz yarin :) Niye yaptiriyorsun ?CezaAlp demiş ki:Sabah rektoskopi yaptırcam , korku var
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
hacı bu ara ögrenci evinde bi kac problem felan cikti bakamadim sanal aleme is okul vs bi ara geri döndüm derken laptopun harddisk yandi yine veda ettim simdi tekrar dönmeye calisiyorum, sizler nasilsiniz sizi sormali :)Collapse demiş ki:Selam Etkin nerelerdesin?
Bende son bir yıldır askerdeydim, ocakta döndüm biraz tatil yaptım şimdi çalışıyorum. Devletten issizlik ödeneğimi alabilsem üzerine birazda ben koyup bilgisayar alıcam bende :)sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
hacı bu ara ögrenci evinde bi kac problem felan cikti bakamadim sanal aleme is okul vs bi ara geri döndüm derken laptopun harddisk yandi yine veda ettim simdi tekrar dönmeye calisiyorum, sizler nasilsiniz sizi sormali :)Collapse demiş ki:Selam Etkin nerelerdesin?
bende bu sefer güzel bir oyun pc si alip is stresini atmak istiyorum doya doya aksamlari, eski emektar laptopum yüzünden düsük kaliteli sro clientlerine sonCollapse demiş ki:Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende son bir yıldır askerdeydim, ocakta döndüm biraz tatil yaptım şimdi çalışıyorum. Devletten issizlik ödeneğimi alabilsem üzerine birazda ben koyup bilgisayar alıcam bende :)sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
vaay ekip toplaniyorsa gelirim biraz gec kalirim belki ama pc yi ayarladigim gibi gelirimCollapse demiş ki:Gta 5 online oynamak istiyorum Black Desert oynamak istiyorum, dediğin gibi is stresini unutmak için akşamları birşeylerle uğraşmak şart. Haziranda spor salonuna başlayacağım tekrar. Haftaya Joysro'ya başlıyoruz sen de gel istersen :)
Steam yaz indirimlerinde %40 indirim gorur diye dusunuyorum bende o zaman alacagim artik.Collapse demiş ki:Crack ile hikaye modunu bitirdikten sonra satın almayı düşünüyorum ben. O zamana kadar bi indirim yakalarım heralde.