Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Sabah rektoskopi yaptırcam , korku var :naber:
Tecrubelerini paylasmani bekliyoruz yarin :) Niye yaptiriyorsun ?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme:
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Sabah rektoskopi yaptırcam , korku var :naber:
Tecrubelerini paylasmani bekliyoruz yarin :) Niye yaptiriyorsun ?

Öncelikle yazıma rektoskopinin Allah belasını versin diyerek başlamak istiyorum
Sabah 11de hastanede oldum , 10-15 dk içinde doktor geldi , önceden vermiş olduğu ilacı acilde makattan sıktırmamı söyledi. Gittim hemşirenin yanına , bi güzel alt tarafı çıkarıp sedyeye yattım , hemşirede arkadan o ilacın ucunu soktu ve tazyikli bir şekilde sıktı.Tabikide fena bir şekilde acıdı , ama meğerki bu acı hiçbirşeymiş . 15dk öylece yattım , tuvaletim geldiği zamanda koşarak tuvalete gittim ve işi hallettim.

Sonra doktorun yanına gittim beni karanlık bir odaya aldılar , yine soyundum ama bu sefer şort gibi birşey giydirdiler ama arkası delikti :!!&%&!
Ve doktor hanım arkadan soktu aleti , ilk başlarda hafif acı oldu , sonra geçti herşey güzel gidiyodu , ekrana bende bakıyodum taa ki o alet kalınbağırsağın dönemeçli yerine girene kadar , yemin ediyorum ben böyle bir acı hayatımda duymadım , aa diye hafif bağırdım acı gitgide artmaya başladı doktora çok acıyo ahh dediğimi hatırlıyorum . Doktor 10sn filan daha tuttu orda , sonra yavaş yavaş çekti . Toplamda 7dk civarı sürdü . Neyseki birşey çıkmadı , 2ilaç yazdı , geçmezse kolonoskopi yapalım dedi bende he he dedim ve koşarak tuvalete gittim .

Roaccutane ilacı yüzünden 2 aydır tuvalette ızdırap çekiyodum oyüzden gittim doktora , umarım düzelir :cry:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Selam Etkin nerelerdesin?
hacı bu ara ögrenci evinde bi kac problem felan cikti bakamadim sanal aleme is okul vs bi ara geri döndüm derken laptopun harddisk yandi yine veda ettim simdi tekrar dönmeye calisiyorum, sizler nasilsiniz sizi sormali :)

Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
sweetCHIEF demiş ki:
Collapse demiş ki:
hacı bu ara ögrenci evinde bi kac problem felan cikti bakamadim sanal aleme is okul vs bi ara geri döndüm derken laptopun harddisk yandi yine veda ettim simdi tekrar dönmeye calisiyorum, sizler nasilsiniz sizi sormali :)
Bende son bir yıldır askerdeydim, ocakta döndüm biraz tatil yaptım şimdi çalışıyorum. Devletten issizlik ödeneğimi alabilsem üzerine birazda ben koyup bilgisayar alıcam bende :)

Takımı
Besiktas
Collapse demiş ki:
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
sweetCHIEF demiş ki:
Collapse demiş ki:
Bende son bir yıldır askerdeydim, ocakta döndüm biraz tatil yaptım şimdi çalışıyorum. Devletten issizlik ödeneğimi alabilsem üzerine birazda ben koyup bilgisayar alıcam bende :)
bende bu sefer güzel bir oyun pc si alip is stresini atmak istiyorum doya doya aksamlari, eski emektar laptopum yüzünden düsük kaliteli sro clientlerine son :mrgreen:

Gta 5 online oynamak istiyorum Black Desert oynamak istiyorum, dediğin gibi is stresini unutmak için akşamları birşeylerle uğraşmak şart. Haziranda spor salonuna başlayacağım tekrar. Haftaya Joysro'ya başlıyoruz sen de gel istersen :)

Takımı
Besiktas
Collapse demiş ki:
Gta 5 online oynamak istiyorum Black Desert oynamak istiyorum, dediğin gibi is stresini unutmak için akşamları birşeylerle uğraşmak şart. Haziranda spor salonuna başlayacağım tekrar. Haftaya Joysro'ya başlıyoruz sen de gel istersen :)
vaay ekip toplaniyorsa gelirim :D biraz gec kalirim belki ama pc yi ayarladigim gibi gelirim :starving:

Crack ile hikaye modunu bitirdikten sonra satın almayı düşünüyorum ben. O zamana kadar bi indirim yakalarım heralde.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Collapse demiş ki:
Crack ile hikaye modunu bitirdikten sonra satın almayı düşünüyorum ben. O zamana kadar bi indirim yakalarım heralde.
Steam yaz indirimlerinde %40 indirim gorur diye dusunuyorum bende o zaman alacagim artik.

Son düzenleme:
Takımı
Besiktas
Game of thrones ' un 5. Sezonundan hepinize selamlar :)

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt