Gol sevinçlerin ve senSelamlar herkese
Tinder'i Türkiye harici her yerde tavsiye ederim . Malum bizde ne çıkacağı belli olmuyor .Selamlaaaaaaar
1 haftadır tinder kullanıyorum , demin ilk defa adam akıllı konuşabildiğim bir kızla tanıştım. Diğer eşleştiklerim "selam-selam" , gerisi yok , kaç kişi yazıyor bunlara kim bilir.
Aynen öyle tinder Türkiye'ye çok fazla burda o uygulama ile iş yapamıyorsun pek,c2 daha iyi anonimden kaslı bir poz atıyorsun gerisini karşısı getiriyor zatenTinder'i Türkiye harici her yerde tavsiye ederim . Malum bizde ne çıkacağı belli olmuyor .
Açtım gelciler çok yahu omegleden hatırlarımTinder'i Türkiye harici her yerde tavsiye ederim . Malum bizde ne çıkacağı belli olmuyor .
Anonimden sonrası....Aynen öyle tinder Türkiye'ye çok fazla burda o uygulama ile iş yapamıyorsun pek,c2 daha iyi anonimden kaslı bir poz atıyorsun gerisini karşısı getiriyor zaten
iyi geceler burak :)Hayırlı geceler beyler
İyidir valla ya arkadaşların yanından geldim az önce duş aldım, test çözüyorum şimdi birazdan da yatarım. Sen nasılsın napıyosun hacım?İyi geceler, nasılsınız dostlar?
Yer değiştirelim mi ? Özlediğim günleri özetledin . ( Test hariç )İyidir valla ya arkadaşların yanından geldim az önce duş aldım, test çözüyorum şimdi birazdan da yatarım. Sen nasılsın napıyosun hacım?
Senin de işin zor valla reisYer değiştirelim mi ? Özlediğim günleri özetledin . ( Test hariç )