- Server
- Seçiniz...
- Takımı
- Galatasaray
1 dakikamı geri ver...Su kafa yapıyorsa içebilirim.
1 dakikamı geri ver...Su kafa yapıyorsa içebilirim.
Gerçekten özür dilerim1 dakikamı geri ver...
23-24 HaziranSınav ne zaman?
Samsung -android- kullanıcıları için inanılmaz bir cihaz, ekranı çok net çok iyi, görünüşü inanılmaz cool ve çekici cidden fakat android arayüzü beni okyanusun ortasında kayıksız küreksiz kalmışım hissine sürüklüyor. Nedendir bilinmez hiç sevmiyorum ufak tefek şeyler hemen gözüme batıyor. Özetle iOS alışkanlığı diyebiliriz.Kötü mü yoksa iphone alışkanlığı mı ?
Kabul etmemeleri normal suçlu olan kendileri olduktan sonraÜlke politikamız nereye gidiyor?
True loveTinder'dan bir kızla bayağı konuşuyoduk. Günde 2 saat filan , arka arkaya bekletmeden uzun uzun yazıyordu. Toplamda 5-6 gün konuştuk. Bu da eskişehirdeki sevgilisinden ayrılmış , ondan indirmiş tinder'ı. Önceden her haftasonu eskişehire giderdim , artık asla barışamayız yaptığını unutmam filan diyodu. Bir ara yazdığımda morali bozuktu , eski sevgilisi buna hala yazıyormuş . Ver numarasını konuşayım dedim , yok filan dedi , bende uzatmadım.
Sonra 3 gün geçti , ben ona yazmadım , o da yazmadı. Tinder profiline bakayım dedim , 200km uzakta görünüyor. Ankarayla Eskişehir arasını ölçtüm hemen , 200 km çıktı
Sonraki gün story atmış , kahvaltı masasının resmi var. Resimde birisinin eli var , ama el erkek eli , o an kafama dank etti bunlar barışmış Sonra kıza nabıyon ne ediyon diye öylesine yazdım, kız geç cevap verdi , akşamda takipten çıkarmış
Acılarını senle dindirmiş kardeş@Bean bu arada çocukla 8 yıldır birlikteymiş
Kullanıp attı bir kenara , ama pusudayımAcılarını senle dindirmiş kardeş
O da mı tinder gibi öyleyse ona baslayim, Ankara ve çevresinde kız kalmadi. :dInsallah kardeşim . Sen o arada biraz Speaky'den uluslararasına açıl
Hahaha . Bu biraz dil geliştirmeye yönelik ama biz millet olarak farklı amaçlarla kullanıyoruz .O da mı tinder gibi öyleyse ona baslayim, Ankara ve çevresinde kız kalmadi. :d