70 bin lira olan egea 93 bin lira olmuş haha
İyidir hacım sen nasılsınselamlar nasılsınız arkadaşlar :)
iyidir ya, bişey sorucam imza yüklemede problem var sorun nedir bilgin var mı kankam?İyidir hacım sen nasılsın
Ne hatası veriyor?iyidir ya, bişey sorucam imza yüklemede problem var sorun nedir bilgin var mı kankam?
gözükmüyor, yeni yükleme yaparken de yüklemiyor. kodlar arızalı.Ne hatası veriyor?
Şu anki imzana bakarak şunu söyleyebilirim, yüklemeye çalıştığın link yanlış.gözükmüyor, yeni yükleme yaparken de yüklemiyor. kodlar arızalı.
teşekkürler hocam, eskiden öyleydi ben eskilerde yaşıyorum sanırım hala :)Şu anki imzana bakarak şunu söyleyebilirim, yüklemeye çalıştığın link yanlış.
Bu link sayfayı gösteriyor resmi değil, ekşiup resmin url adresini vermiyor, imgyukle.com gibi bir siteye yükleyip, resmin url adresini alırsan sıkıntı çözülür.
(Linkin sonunda .jpg, .png falan olması gerekiyor yani)
N11'de şu an tık hızında indirimler var, kupon dağıtıyor. Bu kuponları topluyorsun 11.11 (11 kasım) de kullanıyorsun. Eğer acelen yoksa burayı takip et güzel kuponlar veriyor.Selam, 3000-3500₺ arasında 4K Smart Tv önerisi olan var mı?
Vestel 55" düşünüyordum fakat uygulama desteği vermiyormuş. LG 49" düşünüyorum şu an o da 3500₺.
N11 kuponları güzelmiş de o zamana kadar bekler miyiz bilmiyorum. Ben yine kapmaya çalışırım sağ ol Disney+ çıkacak ya dedim belki kullanırım ilerde falan Vestel'e gelmiyormuş onlar sonradan sordum. Şu Philips arka aydınlatması olanlar çok hoş ama çok tuzluN11'de şu an tık hızında indirimler var, kupon dağıtıyor. Bu kuponları topluyorsun 11.11 (11 kasım) de kullanıyorsun. Eğer acelen yoksa burayı takip et güzel kuponlar veriyor.
Uygulama desteği olarak televizyonunda IP TV,Youtube ve Netflix olsun yeterli, başka bir şey kullanacağını zannetmiyorum. LG TV'ler şu anda smart tv olarak önde götürüyorlar diye biliyorum.
Disney+ çıkacakta, Türkiye'ye gelecekte, güzel içerik sunacakta, ölme eşşeğim ölme ^^N11 kuponları güzelmiş de o zamana kadar bekler miyiz bilmiyorum. Ben yine kapmaya çalışırım sağ ol Disney+ çıkacak ya dedim belki kullanırım ilerde falan Vestel'e gelmiyormuş onlar sonradan sordum. Şu Philips arka aydınlatması olanlar çok hoş ama çok tuzlu
Ben de hep diyordum televizyonda zaten smart var neden böyle kutu alıyor insanlar diye 2016'da almıştık biz de smart LG memnunuz hala ama en iyi modeli değildi 32".Disney+ çıkacakta, Türkiye'ye gelecekte, güzel içerik sunacakta, ölme eşşeğim ölme ^^
Aslında televizyonun kendi smart tv'si yerine, xiaomi mi box gibi bir alet daha mantıklı. Hem yeni uygulamaları yükleyebiliyorsun hemde daha hızlı bir deneyim sunuyor. Benim TV'de LG, yeni model çıkartınca direk benim smart tv'yi öldürdü mesela.