ne yapalım...LoneLyWaLker demiş ki:hade bir şeyler yapalım Question Question Question Question
Bana 1.5 + Hl link verir misin?BaTTeRST demiş ki:hikaye yazamam bende cs 1.5 var 1.5 oyanayn varsa gelsin detective
Ben Saturne gece 2de denedim girmediUpRockingBeat demiş ki:yav arkadaşlar oyun iyice azıttı pacific serverine ard arda yaptığım 10 denemeden sonra hala giremedim gecenin bir yarısı ne bu doluluk![]()
![]()
![]()
![]()
oyunun dowland linkimi popcornlastturk_ demiş ki:Bana 1.5 + Hl link verir misin?BaTTeRST demiş ki:hikaye yazamam bende cs 1.5 var 1.5 oyanayn varsa gelsin detective
Orjinali ama![]()
gece 00.34 isteğe bak![]()
Hacım upload et bi şey yap orjinaliyese kargo ile yolla o derece istiyorumBaTTeRST demiş ki:oyunun dowland linkimi popcornlastturk_ demiş ki:Bana 1.5 + Hl link verir misin?BaTTeRST demiş ki:hikaye yazamam bende cs 1.5 var 1.5 oyanayn varsa gelsin detective
Orjinali ama![]()
gece 00.34 isteğe bak![]()
sen S0NS4HN3 le karıştırdın beni![]()
bence hemen yat ben enson kafayı çektiğimde herkeze oyunda çarımın şifresini vermişim Embarassed Embarassed EmbarassedLoneLyWaLker demiş ki:kafa güzel ya ne yapacağımı bilmiyom herkes ilk aşkını anlatsın neler yaşadığını hissettiğini
Ps:ya saçmalıyorum ama genede yapıyorum alkol vaar biraz kusura bakmayın ya![]()