hahha walla yaf fiyatlarla aram ii deildir bi dergide görmüştüm aklımda kalmıs 850$BaD_BoY demiş ki:Belli.xtollgax demiş ki:Bilemicem işte fiyat larla aram ii deildir benim ! ama neler ii dir onları bilirim.
onlarda olmasa zati git bilgisayar al kendine!!!JimCarrey demiş ki:256 ekran kartı
çift çekirdek işlemci
ana kart
bu 3 parça 200 ytl mi eder sıfır ama
bende hard disk ram kasa monitor rom fln var
ewt 0JimCarrey demiş ki:256 ekran kartı
çift çekirdek işlemci
ana kart
bu 3 parça 200 ytl mi eder sıfır ama
bende hard disk ram kasa monitor rom fln var
Benim pc : 256 ekran kartı gforce asus anakart dvd+writer 17 inch mon. LG 80 GB hard disk 512 ram. Bunları 900'e topladım !JimCarrey demiş ki:o abi çok uygunmuş yha ozman pc toplamak.
bizim kuzen aldı toplama 1500 ytl Surprised i kakalamışlar ona ozaman
abi bide bana toplasana!xtollgax demiş ki:tabi o zamanın parasıyla bide o zmm 256 wardı 1,83 işlemciyle calısan
hahahahahaBaD_BoY demiş ki:İlk pcmi unutmam 256 mb ram 32 sini ekran kartı çalıyor xD
way hırsız wayBaD_BoY demiş ki:İlk pcmi unutmam 256 mb ram 32 sini ekran kartı çalıyor xD
dat dadadat dadadatdatdatdatdat datdatdatdatdatdatdat dadadat dadadadatxtollgax demiş ki:Benim kasa cok nadir bulunur Çöktüğünde Ölüm Marşı Çalıyo hahahah
mp3 calabiliyomuydu barriBaD_BoY demiş ki:muhahahaa Sen benim eski pcyi gorcektin aglardın sinirden Fanın sesi calan mp3 ü bastırıyordu
W Shocked W kac para bu?xtollgax demiş ki:Şu zamazingodan alacan LAzeR li