Alo Millet Nirdesiniz Konuyu Bi Up Layim Dedim Saat Geldi Uyumayın Razz :?!!!
Yok bnm filter ayarlı Öle oturuyormBaD_BoY demiş ki:Jewel box topla daha sen.lastturk_ demiş ki:ben Sabaha kdr uyumıcam
Az sorna tıkıncamda ondanBaD_BoY demiş ki:Oturacagına sıcacık yatagına yatsana.
burdayim dayı nerde olcam başkaBaD_BoY demiş ki:JimCarrey nerdesin sen
sen yokken bana emanetti geceleri bu topic gelen geçen benide ekle diyo bende hemen club başkanı mışıl mışıl uyuyo diyomBaD_BoY demiş ki:A.s. ekledim clube artık seninde bi clubun var.SunShine demiş ki:Herkese selam. Severim bu tür topicleri...
@Jim bir an için korkmustum...
akşamları belli oluyo canem pc başında oldunBaD_BoY demiş ki:@JimCarrey
iii halt yiyorsun ben geceleri hiç uyuyamam kolay kolay ozamanda uyumamıstım sadece içmiştim sızmısım.Uykusuzluk problemi acayip derecede cok işte iken uykum geliyor evde iken gozlerim hiçbişi gormuyor pcden baska
Ya bizim müdür yapar delinin teki. NeutralBaD_BoY demiş ki:SunShine demiş ki:İyi yaptın. Razz
Of ya yarın tören var sabahın saat 8.30'da bizim okulun hain müdürü yok mu tehdit etmeye başladı hemen yok gelmeyene uzaklaştırma cezası vereceğim falan. Bir de törene gelmeyeni vatan haini ilan ediyormuş. Bu nasıl bir zihniyettir yahu! Ne güzel dersanede bu hafta öğlenciydim, hafta sonu uyurum diyordum ama başımıza tören çıktı. Sad
Sana bişey diyecegim hiç kimse bir ogrenci okula gelmedi diye ona ceza veremez hakkı yoktur sadece mudur 10 kasım onemli oldugu için gelin diye sizi tehtid etmiş gitmesende ceza almazsın yani. extraokk
Evet yazın buradaydın hep. Aynı zamanda oyunda da.Lloody demiş ki:Benide yazarsan sevinirim okul yüzünden pek online olamıyorum ama yaz ve yarıyıl da kopanlardanım