Bir tane beyaz atom işlemcili bilgisayarım vardı fifa 98 oynardım okuldaki arkadaşlarıma söylerdim benimle dalga geçerlerdi olmaz öyle şey yalan söylüyorsun diye sonra bir gün evime gelmişti 2 tane arkadaşım ve gördüklerinde şok olmuşlardı ve okulda çok popi olmuştum o zamanlar

Sonra eskiden ev telefonundan internet kullanırdık sprinter diye bir şey yoktu modem hiç yoktu zaten direk dsl ile bağlandı telefon çaldığı an internet düşerdi sonra modemler falan çıktı işte 256kb ile bağlanırdım usb modemdi arkadaşlarıma söylediğimde onada inanmamışlardı neyse öyle işte 2-3 sene falan 256 kb kullanmıştım.Daha sonra ttnet kampamya yapmıştı eski abonelerinin hızını 2 katına çıkarıyordu aynı ücret ile sonra 512 kb olmuştu ve çok sevinmiştik abimle ikimiz.

Tabi ilerleyen zamanlarda p4 bilgisayarımız oldu.Daha sonra silkroad denen bir oyunla tanıştım okulda Ömer diye bir arkadaşım vardı o söylemişti banada ve oyunu tam 13 saatte indirmiştim.Ve sonra ilk karakterim blade olmuştu abimle ikimiz oynuyorduk bow skillerini glavie skillerini açıp skill vurmaya calısırdık vurmuyor diyede sinir olurduk neden olmuyor diye falan. 21 seviyeye ulaşmaştım halen tiger larda kasıyorduk.Bir gün Ömer denen arkadaş bizim evin oraya gelmişti balkondan ''TİGERE'' tek atıyom laaa demiştim balkonda vallamı lan falan bağırıyordu aşağıdan sonra kapıyı açmıştım koşa koşa yukarı çıkmıştı.Daha sonra tigere onun gözünün önünde yatır skilliyle tek atmıştım oooo falan bağırışmalar tabi paha bilemez.Neyse yakın zamanda devamı gelicek :D

Tabi zamanla ben bu oyunu yakınımdaki arkadaşlarıma söyleme başladım xian serverında oynuyorduk Burak adında yakın bir arkadaşım var.Şuanda bile ailecek görüşüyoruz ve oyunu onada yükledik sword_nuker diye bir karakter açmıştı nukerci ama arada bow skilli glavie skilli falan vuruyordu yani değişiyordu.Burak denilen arkadaşımda babasına bu oyunu göstermiş işte char falan açmış xianda karakter adıda metin adamın adı metindi :D Her neyse tabi bunlar yeni başlıyor ilk levellerde skill diye bir şey yok bu babasına diyor baba 1-2-3-4 hep bas yoksa olmaz falan babası sürekli onlara basarak oynardı koşarken bile tuşlara basardı.Annesi gülseren teyze vardı metin abi bağırırdı gülseren gel la gel bak altın topluyoruz.Gülseren teyzede koşa koşa gelmişti bilgisayarın başına bize soruyordu bu altınlar gerçek para olarakmı geçiyor falan Burak denen arkadaşta evet anne demişti sonra annesinede bir char açmıştı gülserenx2x2 falan diye bunlar ailecek oynuyordu oyunu sonra babası bune lan hep aynı diyerekten oyunu bırakmıştı.Öyle işte neden anlattımki ben şimdi bunu :D

Yukarı Alt