Onu unuttum ben yaZippy demiş ki:Yarın pazartesi muthemelen uyudular :)
Sanada iyi gecelerZippy demiş ki:Uykum geldi benim ya ulan aldığım kafeinin haddi hesabıda yok . Neyse iyi geceler![]()
Harbiden ya 2 3 gibi film izlemeye gittim oturma odasına burayı unuttum sonraTWEETY demiş ki:Beni içeride unuttun dün gece![]()
Yok kullanmıyoruz ondan biz seni onu iç uyu hadi okulun var seninUfck demiş ki:İyi Geceler
Varmı İsteyen ?![]()
![]()
yav he heDuygusuzz demiş ki:Yok kullanmıyoruz ondan biz seni onu iç uyu hadi okulun var seninUfck demiş ki:İyi Geceler
Varmı İsteyen ?![]()
![]()
![]()
o değilde Homer Simpson yoğun bakıma kaldırılmışUnDeFeateD demiş ki:Yine yorucu ama bir o kadar zevkli bir iş gününün ardından laptop' umu almış koltuğa kurulmuş bir vaziyette 3-4 sekmede açmış olduğum sosyal medya diye tabir edilen ortamı oluşturan birkaç sitede habire sayfaları tazeleyip kendimi eğlendirecek bir şeyler aramakla meşgulüm. Ne zaman uyuyacağımı ben bile bilmiyorum tamamen kadere kalmış bir şey. Öte yandan ertesi gün işe geç gidecek olsam da sabahın erken saatlerinde kalkıp kendime sağlam bi kahvaltı hazırlamam ardından salona gidip ter döktükten sonra yine tıka basa yemek yemem ve işe yetişmem gerektiğini düşünüp efkarlanıyorum. Cümlelerim şu noktaya gelmişken kendime bu nasıl bir ruh hali ne saçmalıyosun sen kendi kendine diye sorar vaziyetteyim. Bide şu geldi şimdi aklıma ne olacak bu exl'in hali?
qweqwewqeTanerUNER demiş ki:o değilde Homer Simpson yoğun bakıma kaldırılmış