Takımı
Galatasaray
Lenneth demiş ki:
Arkadaşım koymuş sosyal paylaşım sitesine, ulan ne canım çekti beeeh gece gece.
oyhşşşşşşşşş şimdi rakı hiç canım çekmedi ama o çiğ köfteleri bir bir yerim, patates kızartmasını zaten siler süpürüm, turşuya da tek atar, üstüne şalgam shot yaparım :twisted: :D
:salyasıakansmiley:

İyi geceler bu arada yatıyorum :P

Takımı
Galatasaray
Oha rakı varya son günlerde rüyama kadar giriyor .. heryer rakı dolu ama işte ortam olmayıncada olmuyor bu melet. Haftasonu yapacam böyle birşey resimleri atarım :D

ben 01:00dan sonrasını geceden sayıyorum adam 23:30da gececi tayfa çağrısı yapmış :D

Takımı
Besiktas
ulan gece gece..geldi arkadasin teki eski sevgilimin bi yazisini RT yapti, gordum. kotu oldum yine, asla birlesmek istemesem bile tekrar her gordugumde neden kotu oluyorum icimi sıkıntı alıyor?

arkadaşlar bu işe bi son verip BİR DAHA KARILI KIZLI İMZA YAPMIYCAM
bunlar yüzünden her imzadan sonra duş alıyorum makara: makara: makara: makara:

Yap bana petr cech ile ilgili bi imza :lol:

Takımı
Besiktas
En az 15. Kez Gol'ü izledim, kendimi elimde futbol topu, sırtımda çantamla Newcastle United seçmelerine giderken buldum. Babam binanın kapısında zor yakaladı, içeri soktu. Şimdi iyiyim ve sakinim, kahve içiyorum.

Lenneth demiş ki:
En az 15. Kez Gol'ü izledim, kendimi elimde futbol topu, sırtımda çantamla Newcastle United seçmelerine giderken buldum. Babam binanın kapısında zor yakaladı, içeri soktu. Şimdi iyiyim ve sakinim, kahve içiyorum.
makara: makara: makara:

Yukarı Alt