:curtain:

Selam millet, kim flash ayarlarıyla oynadı otomatik çal kapatılmış bütün esprisi kaçmış, video koymaktan farkı kalmamış :D

Burdan çakma gkfc'a selam :D

Duygusuz hacım imzadaki font anlaşılmıyor kardeşime okuttum y ile başlıyo sondakiler o dedi :D

Beyler bir konu hakkında yardımınız lazım.Kız konusu :) Benim yaklaşık bir yıldır konuştuğum kız arkadaşım var sadece arkadaşım ama sürekli konuşuyoruz ne ben ne de o sevgili konusunu hiç açmadık.Ama sürekli whatsapp olsun facebook olsun normal mesajlaşma olsun konuşuyoruz buluşuyoruz bir şeyler yapıyoruz.Emin olamıyorum o sürekli yalnız başıma iyiyim kafasında zaten evlenmeyeceğim falan diyor.Sizce nasıl bir taktik izlemem lazım çok çaresiz kaldım :D İşin garibi sevgilimde var şuan ama bilmiyorum onla aramda bir kopukluk var gibi falan kafam çok karıştı :D Duygusal düşünmeden anlatın bi de lütfen :D

Bu mesaj Uprising rumuzlu uyeden alinti yapildi
Uprising demiş ki:
Beyler bir konu hakkında yardımınız lazım.Kız konusu :) Benim yaklaşık bir yıldır konuştuğum kız arkadaşım var sadece arkadaşım ama sürekli konuşuyoruz ne ben ne de o sevgili konusunu hiç açmadık.Ama sürekli whatsapp olsun facebook olsun normal mesajlaşma olsun konuşuyoruz buluşuyoruz bir şeyler yapıyoruz.Emin olamıyorum o sürekli yalnız başıma iyiyim kafasında zaten evlenmeyeceğim falan diyor.Sizce nasıl bir taktik izlemem lazım çok çaresiz kaldım :D İşin garibi sevgilimde var şuan ama bilmiyorum onla aramda bir kopukluk var gibi falan kafam çok karıştı :D Duygusal düşünmeden anlatın bi de lütfen :D
İlk önce sevgilinden ayrıl eğer iyi gitmiyorsa sal gitsin -.-
1yıldır konuştuğun kıza gelince , sevgilinden ayrıl ve o 1 yıldır konuştuğun kızın diğer çiftleri kıskanmasını sağla kıskanınca umarım olmuyor yalnızlıkta bi yere kadar falan diyecektir yani çoğu insan der bay olsun bayan olsun. Dediği gibi yapıştır ver coşkuyu et çıkma teklifini ciddi düşünüyorsanda ileride tak yüzüğü nişanlan :D

Takımı
Besiktas
Arada oluyor böyle türk sanat müziği dinleyesim geliyor.Faruk Tinaz daral:
Herkese selam

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
bugün sizi sinan akçıl olarak yaratmayan allah için ne yaptınız

Selam mübarekler

Yukarı Alt