Takımı
Besiktas
Ya o değilde artık lol çok sıkar oldu tek başına bir evreyi atlattım umarım oyundan tamamen kopmaya kadar gider bu :D

Bu aralar 450 ip lik op herolar cok sardı ya 6300 lükler baydı ne zıt bir durumdur :)

Takımı
Besiktas
Ben yalan oldum yatıyorum iyi geceler mutlu yıllar herkese :kalp:

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yuh bi senedir kimse kapatmamış burayı summer5:

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

İyi geceler :detective:

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray

:lol:

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray

Oo iyi buda yeni efsane :P

Takımı
Besiktas
Uyuyamıyorum kanka kafamı yastığa koyunca düşünmeye başlıyorum gözlerim yanana kadar uyumuyorum uyuyuncada öğlen 3-4 gibi kalkıyorum kalkınca bişe yemiyorum iyice kilo verdim bütün dengem bozulmuş durumda daral:

bi kaç gün erken kalk 11 gibi falan sonra vücut yavaşça alışır uykunu çekersin daha erkene yemek konusuna bişey diyemem ben her türlü yerim :mrgreen:

Ah o düşünceler yok mu? İnsan beyninin hiç susmayacağını düşünür, bazen de durduk yere kötü anılar canlanır yanlış tercihlerin gelir aklına of çekersin için sıkılır yatakta, uyku iyice kaçar. Ben müzik dinleyerek bastırıyorum o düşünceleri bi süre sonra uykumda geliyor ancak öyle uyuyabiliyorum.

Tabi rahat uyku için yorulmuş bi vücut gerek akşama kadar pasif pasif oturursan uyku gelmez :)

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Ah o düşünceler yok mu? İnsan beyninin hiç susmayacağını düşünür, bazen de durduk yere kötü anılar canlanır yanlış tercihlerin gelir aklına of çekersin için sıkılır yatakta, uyku iyice kaçar. Ben müzik dinleyerek bastırıyorum o düşünceleri bi süre sonra uykumda geliyor ancak öyle uyuyabiliyorum.

Tabi rahat uyku için yorulmuş bi vücut gerek akşama kadar pasif pasif oturursan uyku gelmez :)

Bende müzik dinleyerek bastıramıyorum daha hayallere giriyorum bu sefer rahat bir uyku için yorgunluk gerekir evet ama çalışmaya fırsatım yok ünideki ders saatleri çok dengesiz işe giremiyorum.Yarın gidip barfix barı,dumbell falan alacam evde bir saat spor yaparım en azından

Beslenmenide iyileştirmen lazım zorla tıkınmaya çalış 2-3 ayda 4-5 kilo alırsın sporu devam ettirirsen. Bodynin faydalarını görmeye başladım ben mesela bu kışın hiç hastalanmadım burnum akmıyor hemde motorla işe gidip gelirken deli gibi üşüsem bile :) Duruşum değişti dikleşti eski halsizliğimden eser kalmadı, sırt boyun ağrılarım oluyordu artık olmuyor.

Bir de uyuyabilmek için akşamları içinde kafein tein(kola kahve çay ice tea gibi) vb olan içecekler içme.

Takımı
Besiktas
Bak son dediğinde sıkıntım olabilir her akşam çay,kahve,kola tüketiyorum daha taze 1 lt kola devirdim :D

Bende de çekirdek kahve çiğneme huyu var bi keresinde 200gram çekirdek kahveyi yemişim leblebi gibi 2gr kafein yüklemişim vücuduma sabaha kadar gözümü kapatamadım :D

1litre kolada 100mg kafein varmış yüksek sayılır.

Yukarı Alt