Tamı tamına 6ay oldu beni terkedip samimi dostum cıkmaya başlayalı acem kızı , mutlu olun 6.ayınız kutlu olsun. K....e kadın.
O değilde her gece o kızın resmine bakıpta yatmak ne garip hatta her masaüstüne döndüğümde bakmak.Bazen diyorum ki boşver et oğlum ona mı kaldın diye fakat gece yastığa kafamı dayadığımda bilinç altım ortaya çıktığında içimden geçenler içler acısı. Bazen nefes alamıyorum sıkıntıdan.Bazende rüyamda kalkıpta düşman başına diyorum. Bazende halime şükrediyorum. Bazende lanetler çekiyorum. Beddualar ediyorum. Kısaca dengesiz bir hayat yaşıyorum. Sonra lol'e giriyorum feeder geliyor veya bn feedliyorum iyice deliriyorum oyundan çıkıyorum. Sroya giriyorum ondanda sıkılıyorum. Facebook'a giriyorum ister istemez onun profiline giriyorum. Ve bugün bir arkadaşım nişanladı iyice koydu be dostlar. Ya birgün eski dostum m.can ve daima sevdiğim ecem nişanlanırsa korkusuyla yaşıyorum. Biliyorum korkunun ecele faydası yok standart kelimeler herşey olacağına varır. Ama eğer olacak olan nişanlamalarıysa görmek istemiyorum. Gözlerim kör olsun görmiyim o derece doluyum. Kısacası sanırım eve kapatma zamanı geldi tekrardan kendimi. Dışarısı bana yaramıyor. Fazla dağılıyorum. Kardeş görünümlü peacleri görmekten bıkıyorum.
Neyse sizlerinde başını ağrıttım beyler yaa gece gece iyi oldu içimi dökmem.
İyi geceler mi desem yoksa günaydın mı desem bilemedim kimisine iyi geceler kimisine günaydın.
Seviyorum sizleri.