@Collapse Hayırlı olsun hocam umarım çözülür. pray: Memnun musun peki telefondan? Xiaomi hep merak etmişimdir.
Şimdilik memnunum, telefon ucuz durmuyor gayet şık. Fakat kılıf ve ekran koruyucu bulmak biraz zor. Ve biraz ağır, 180 gram. Şarjı benim kullanımımla rahat 2 gün gidiyor. Bir iki ay kullanımla belli olur şimdilik iyi gibi.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1660 liraya Redmi 5 plus aldım Carrefour'dan imei mesajı geldi summer4: İnşallah imeisini kayıt ettirirler :lol:
Aynı telefon benim kardeşimde de var. Kamerası dışında her şeyi çok iyi. Kamerası da idare eder.
Lenovo P2'de eskiden vardı , oda çok iyi bir telefon bataryası 2 gün sürüyor ama yine kamerası ortalama.
Müthiş fotoğraflar çekmeliyim demeyenler için , fiyat-performans olarak üst düzey telefonlar.

Aynı telefon benim kardeşimde de var. Kamerası dışında her şeyi çok iyi. Kamerası da idare eder.
Lenovo P2'de eskiden vardı , oda çok iyi bir telefon bataryası 2 gün sürüyor ama yine kamerası ortalama.
Müthiş fotoğraflar çekmeliyim demeyenler için , fiyat-performans olarak üst düzey telefonlar.
Müthis fotoğraflar için nokia 8 düşündüm ama sadece gümüş rengini 2200 civarı satıyolar, Hem gümüş rengi hoşuma gitmedi, hem pili 3000mAh 2K ekrana yetmez diye düşündüm. Belki lcd olduğu için farketmezdi.

Bir de Sony XZ1 vardı mediamarkt ta 2150ye 2 haftalık teşir di, Zaten onun tipini beğenemedim.

Kardeşine aldıysanız ekran koruyucu cam tavsiyesi lazım. Yoksa yarın şunu alıcam

XİAOMİ REDMİ 5+ PLUS 5D KAVİSLİ FULL KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Müthis fotoğraflar için nokia 8 düşündüm ama sadece gümüş rengini 2200 civarı satıyolar, Hem gümüş rengi hoşuma gitmedi, hem pili 3000mAh 2K ekrana yetmez diye düşündüm. Belki lcd olduğu için farketmezdi.

Bir de Sony XZ1 vardı mediamarkt ta 2150ye 2 haftalık teşir di, Zaten onun tipini beğenemedim.

Kardeşine aldıysanız ekran koruyucu cam tavsiyesi lazım. Yoksa yarın şunu alıcam

XİAOMİ REDMİ 5+ PLUS 5D KAVİSLİ FULL KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU
Nokiaların tipi mipi çok güzel , özellikleri de çok güzel , fiyatı da özelliklerine göre güzel. İncelerken beni heycanlandırdılar ama güvenemedim Nokia'ya. Aynı şekilde Vestel'in telefonları da fiyat - performans olarak çok güzeller ama güven vermiyor vestel onca yaşadıklarımdan sonra.
Sony zaten herşeyiyle rezil , çerçevesinin 2010 teknolojisi Galaxy s2'den bir farkı yok.

Ben koruyucu cam vs almıyorum , bir kere aldım hem dokunmatik hassasiyeti zayıfladı , hem renkleri soldurdu hemde telefon dışarıdan çok kötü gözüküyor. Bu zamana kadar aldığım bütün telefonları çok fazla düşürdüm ama şansıma hiç ekranı çatlamadı :starving:

ExcI

37.5 Hours per Week
@RanstaMonsta kitapların adını ver istanbuldan bakayım sahafçılardan

Selamlar..
Mayıs ayında , Philips SHE3205BL/00 Kulakiçi Mavi Kulaklık Fiyatı , şu kulaklığı aldım , ürün dün bozuldu.
Bunun için ne yapmam lazım , servise göndermek için hepsiburada'dan rapor vs. bir şeymi doldurmam gerekiyor , yoksa direk philips'e mi gidip vermem lazım?

@Collapse abi hayırlı olsun , bizim arkadaşta da mi5 vardı yanılmıyorsam , kamerası çok hoşumuza gitmişti. :)

ExcI

37.5 Hours per Week
@CezaAlp arıyorum hepsiburada müşteri hizmetlerini onlar sistem görüyor ne zaman aldığını garanti geçmemişse sana kargo kodu veriyorlar o kodla o kargodan yolluyorsun... Aldığın ürünün satıcısı HepsiBuradaysa oraya yollarsın, Sen ara onlar yardımcı olurr

ExcI

37.5 Hours per Week
iyi akşamlar

Gittim hemde 2 kere , tabi 2.sinde izlemedik :naber::mrgreen:

Ya ben James Wan'un yönetmenliği yaptığı filmleri çok severim , beklentim büyüktü , üzdü beni.
Gidilir mi diye sorarsan , gidilir ama beklentini yüksek tutma , bir The Conjuring değil.
Cidden The Conjuring'in yerini hiç biri tutmuyor, bu The Nun'a da gidiceğim bakalım nasılmış diye, fragmandan beklentim yüksekti de sen diyince sanırım anabella serisi gibi basit yapmışlar :D

Yukarı Alt