![]() |
İstikrarlı bir ülkeyiz.bir ümit düşer diye düşünmüştüm ki tam tersine artıyor![]()
Aslında iyi oldu,körü körüne bazı şeylere inanan insanlar ekonomimizin kötü olduğunu anlayacak diyecektim ki gülme tuttuPapazı saldılar dolar yine artışa geçti![]()
Bende yav ne diyor bu diyordum tamAslında iyi oldu,körü körüne bazı şeylere inanan insanlar ekonomimizin kötü olduğunu anlayacak diyecektim ki gülme tuttu![]()
olay sıcakken vereceklerdiİyi geceler....
Cidden ya dolar niye arttı ,düşmesi bekleniyordu papazdan sonra
İyi geceler....
"tabi böyle yapınca herkes bi' şaşıracak demek ki ellerinde çok papaz var dicekler. hiç beklemedikleri bir hareket. niye veriyo, nası veriyo. hani papaz fetöcüydü. sonra bi' papaz daha veririz şakkadanak sonra bi' papaz daha gerekirse bi' papaz daha bak bakalım n'oluyor. hepsi var ya fil yavrusu gibi kaçışırlar. dolar hızla 3.50'ler seviyesine geliyor mu gelmiyor mu hep beraber görürüz."
Çıkmasının papazla çokta bir alakası yoktu da ondan. Yapısal kriz var papazla imamla çözülecek bir mesele değil.İyi geceler....
doruSaat farkı işi çok bozuyor
Aslında iyi oldu,körü körüne bazı şeylere inanan insanlar ekonomimizin kötü olduğunu anlayacak diyecektim ki gülme tuttu![]()
iyi geceler, "The Haunting off Hill House" dizisini izledin mi?İyi geceler dilerim...
Family guy 17.sezon çıkmış , 2bölüm attım hemen