- Kayıt
- 6 Nisan 2007
- Mesajlar
- 1.327
- Beğeniler
- 0
Ne kadar hızlı ilerliyor topic..
![]() |
o benim lafım bi keremsevimli_angel demiş ki:o okanın lafı bi kereBaTTeRST demiş ki:burası bugun 400 olur![]()
hıı bişey söylerdim ama neyseki ortam müsait değil daha sonra gel yanımaBaTTeRST demiş ki:aman ne koyu he![]()
o zaman sonsuza dek bu imzayı kullanıcamblackrain demiş ki:Ya gollum sevdaları Şu gollumlardan vazgeçseniz her görüşümde hoplıyom ya :)![]()
sandalyeden düşcem yhaaA.T.P demiş ki:Doç. Dr. Sıçrayan Çekirge 'nin teşhisine göre ....sevimli_angel demiş ki:tipik Türk erkeğiMorwena demiş ki:şaunda odama iğne atsan belki askıda kalır yere düşmez offf üşeniyorum xD![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç değişmemişsin ama bugece sende bi sevimlilik sezdimA.T.P demiş ki:o zaman sonsuza dek bu imzayı kullanıcamblackrain demiş ki:Ya gollum sevdaları Şu gollumlardan vazgeçseniz her görüşümde hoplıyom ya :)![]()
![]()
![]()
![]()
edebi sanatlar gelio aklımaA.T.P demiş ki:o zaman sonsuza dek bu imzayı kullanıcamblackrain demiş ki:Ya gollum sevdaları Şu gollumlardan vazgeçseniz her görüşümde hoplıyom ya :)![]()
![]()
![]()
![]()
sen git onu Emily'ye yazSpiral demiş ki:Τέλος, μπορούν να πάρουν καταλήξεις που δηλώνουν πρόσωπο και να αποτελέσουν πρόταση
hade hepiniz fransız kalın
A.T.P demiş ki:sen git onu Emily'ye yazSpiral demiş ki:Τέλος, μπορούν να πάρουν καταλήξεις που δηλώνουν πρόσωπο και να αποτελέσουν πρόταση
hade hepiniz fransız kalın![]()
![]()
Eee 400 yapma emri geldi durmıyalımBaTTeRST demiş ki:yahu bi susun bune bi mesaj attım 309 da kaldı hemen 311 oldu yaw![]()
vdsl2BaTTeRST demiş ki:yahu bi susun bune bi mesaj attım 309 da kaldı hemen 311 oldu yaw![]()
anlamayan kalmadı zatenMorwena demiş ki:Emily de şeye benziyor yahu Embe.. gerisini getirmiyim ağlamasın Okan`ım.![]()
![]()
karambole kaynıcam şimdi xDmetalmilita demiş ki:Tabi canım öyledir mutlaka halanlar nasıl iyilermi canım..
Yaz karambole yaz. ^^