ii git iyi geceler hıhBaTTeRST demiş ki:ben zombie giriyorum hadi size iyi geceler ^^

hayat yok bugün burda ^^
ii git iyi geceler hıhBaTTeRST demiş ki:ben zombie giriyorum hadi size iyi geceler ^^
sana daLoneLyWaLker demiş ki:iyi geceler......
senin sayın da güzelmiş 1955 ben de 550 yaptım hıhSpiral demiş ki:bende ekis görlfirendim charına clientless le plv yapıyorum![]()
sen onu asıl bana diyecen hesevimli_angel demiş ki:senin sayın da güzelmiş 1955 ben de 550 yaptım hıhSpiral demiş ki:bende ekis görlfirendim charına clientless le plv yapıyorum![]()
![]()
Milenyum ( 2000) a uşasam iyi olur aslındasevimli_angel demiş ki:senin sayın da güzelmiş 1955 ben de 550 yaptım hıhSpiral demiş ki:bende ekis görlfirendim charına clientless le plv yapıyorum![]()
![]()
ii olur yap yapSpiral demiş ki:Milenyum ( 2000) a uşasam iyi olur aslındasevimli_angel demiş ki:senin sayın da güzelmiş 1955 ben de 550 yaptım hıhSpiral demiş ki:bende ekis görlfirendim charına clientless le plv yapıyorum![]()
![]()
![]()
Sizin okul çok pislik bi yer ya Otlakçılarsevimli_angel demiş ki:ii olur yap yap![]()
alırım anahtarlarımı maykSpiral demiş ki:Sizin okul çok pislik bi yer ya Otlakçılarsevimli_angel demiş ki:ii olur yap yap![]()
( duyduğuma göre ot cu motcu bolmuş
bana da yapironeye_TR demiş ki:kendime Avatar lı bi imza yapayım canım sıkıldı![]()