Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Nerde kastın o kadar postu bu kadar sürede
Bende anlamadım , bu kadar çok uzun süre online olunca kendiliğinden olduWax Whine demiş ki:Nerde kastın o kadar postu bu kadar sürede
Nazar etme n'olur kas seninde olurEmre67380 demiş ki:14k post wow Darısı başıma :)
Diyorum sana bu konuyu aynen alıcam kapattt Bi gün gerçekten alıcam sonra kızma haaa xDhmzsnmz demiş ki:Bende anlamadım , bu kadar çok uzun süre online olunca kendiliğinden olduWax Whine demiş ki:Nerde kastın o kadar postu bu kadar sürede
Nazar etme n'olur kas seninde olurEmre67380 demiş ki:14k post wow Darısı başıma :)
Önümüzdeki 3-4 ay aşmamı bekleme Hazirandan sonra full time kısmetseBaphomet demiş ki:Tebrikler bro birdahaki sefere 15k barajını aşta gel
Hele haziran gelsinde ohooo kaç yıl var dahaBaphomet demiş ki:Hazirandan sonra dolarım ben sana o zaman 20k'ya yarışırız
idare et hemşo deneme alanında fazla işim olmuyohmzsnmz demiş ki:
Obaaa nerelerdesin sen kuzucuk_tr insan bi sms dahi atamaz mıQuensis demiş ki:Hayırlı olsun bro. ^^
hmzsnmz demiş ki:Obaaa nerelerdesin sen kuzucuk_tr insan bi sms dahi atamaz mıQuensis demiş ki:Hayırlı olsun bro. ^^
Ps.
Hay senin var yaQuensis demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Obaaa nerelerdesin sen kuzucuk_tr insan bi sms dahi atamaz mıQuensis demiş ki:Hayırlı olsun bro. ^^
Ps.
Turkcell'e geçtim bro atamam.
PS: 3 ay kaldı ^^ Şafak 93