ChrsNYC demiş ki:
Andre Linoge demiş ki:
yaw herkes force aç dio ama sebebini bi söylemio, mp içinmi yani sadece o kadar sp harcıyacaz force a
adamı şekilden şekle sokacak bir sürü status var mp sadece bunlardan birisi
ama 90 olmaya kararlıysan açıcan yoksa bir işe yaramaz
bence mp nin çok olması bişeye yaramaz belki daha seri skill kullanırsın ama zaten 90 olunca mp de baya yükselir, birazda itemlere mp basarsın tamamdır, zaten 90 da itemlere oldukça özeniriz son degree olduğu için

HeartLess demiş ki:
Heuksal 90
Fire 90
Force90
Cold 30
Derim Glavieler 90LVL Sınırı ile düşüşteler istedikleri damage Sun olmadıkça vuramıyorlar Bence Force ile bu açığı kapatıyorlar :P
Arkadaşım str buildler arasında ne zaman glavierin damagesi yetersiz oldu ki? Her zaman her herde ister skill, ister damage/zaman oranlamasını kullanırsan glavie üstündür.+5 set +7 weaponlu bir glavie ile kapışırken bizim serverda 2 kere düşünüyorlar hele birde force glavie crit 14 glavie ise bnm gibi dalamıyorlar w/o sun ile.90 light sun blade shield de kesmişliğim var, ama malum pet+inv dolusu potion harcadıktan sonra.

HeartLess demiş ki:
Heuksal 90
Fire 90
Force90
Cold 30
Derim Glavieler 90LVL Sınırı ile düşüşteler istedikleri damage Sun olmadıkça vuramıyorlar Bence Force ile bu açığı kapatıyorlar :P
+1
Sun weapon yoksa force açmak en maktıklısı ..

arkadasım cold 90 diyorsunuzda zaten phy defans yeteri kdr var zaten intçini karsısına cıktımı snow shield actımı diyelim mp dayanırmı (sen düşün ) bence benim 90 çarım var glavie benim

90 heuksal
90 light
90 fire
30 cold

arkadasım cold 90 diyorsunuzda zaten phy defans yeteri kdr var zaten intçini karsısına cıktımı snow shield actımı diyelim mp dayanırmı (sen düşün ) bence benim 90 çarım var glavie benim

90 heuksal
90 light
90 fire
30 cold

Heuksel 90
Fire 90
Light 90
Cold 30

Force açmana gerek yok onunda pilleri var boşuna skill gitmiş olur :headbang: :byes:

Heuksel 90
Fire 90
Light 90
Cold 30
+pro giy (cold eksikliği için)

Heuksel 90
Fire 90
Cold 90
Light 30
+garment giy (hız için ancak ışınlanma olmayacak :cry: )

Arkadaşım benim önerim bu şuan 90 lwl da glavie skilleri diğer charlara göre eksik olduğu için çok yüksek damageler atamıyorsun ancak 100 lwl geldiği zamanda glavie'in yeni skilleri gelicek o zamanda force a gerek duymuyacaksın boşuna açmış olucaksın ancak 100 lwl gelene kadar charı elimde tutmam satarım filan diyorsan düşünmeden force 90 yap

force nin ilerki skilleri super mp arttırıcı sı intmiş gibi cok vuruo o yuzden heuksal fire 90 light 48 force 72 light de sadece hızlı kosma işe yarıo :D

xxxhaldunxxx demiş ki:
force nin ilerki skilleri super mp arttırıcı sı intmiş gibi cok vuruo o yuzden heuksal fire 90 light 48 force 72 light de sadece hızlı kosma işe yarıo :D

Kardeş oyunu bilmiyorsun mesaj atmaa!72 Light ne alakası var Light dediğin en önemli skillerden biri..Pary Ratio var tabi anlamlarını ve ne işe yaradıkla bilmedikten sonra kafaya göre mesaj atma..Sonra magical damge arttıran skilleri var...Düşünde konuş 8)

Bütün tecrübelerime dayanarak sana bu buildi tavsiye ediyorum..

90Fire - 90 Cold - 90 Heuksal ,

Pro set giyeceksiniz.. , isteğe bağlı olarakta cold el yakmasınıda kullanabilirsiniz

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Maserati demiş ki:
Bütün tecrübelerime dayanarak sana bu buildi tavsiye ediyorum..

90Fire - 90 Cold - 90 Heuksal ,

Pro set giyeceksiniz.. , isteğe bağlı olarakta cold el yakmasınıda kullanabilirsiniz

glavie için bunu uygulamayan zati sro bilmiyordur artık, yıllarca bağırdım şekil budur diye sonunda hak yerini buldu, lakin garment mi pro mu armor mu seçimi yok neden dersen iş rakipte bitiyor ona göre giyinmelisiniz.

Extraya katılıyorum en ideal glavier buildine bu dagılım sayesinde sahip olabilirsin tabikide alternatif build seçenekleri var kafanı pekde karıştırmak istemiyorum.Kıfayet seçimine gelince istege bağlı pro ve garment seçebilirsin cold maxlanacagından hatrı sayılır phy def sahibi olacaksın mag def destek için tavsiyem garment saygılarımla.
90 Heuksal
90 Fire
90 Cold
30 Light

DoNJuaN demiş ki:
HeartLess demiş ki:
Heuksal 90
Fire 90
Force90
Cold 30
force acıncada defanstan korkuyorum :)
_otto4life_ blader char seni tatmin etmedi sanırım weapon seçimine son karar olarak glavie diyorsan eğer fire 90 heuksal 90 force 90 cold 30 şeklinde yapmanı öneririm arkadasım. şahsen force bladerim 90 lvl ff . neden cold veya elektrik değil bunuda acıklıyim
elektrik sadece hızlı koşma ve paryy sağlıyor parr raitodan force debuffları için vazgeçmek mantıklı.hızlı koşmayıda druplarla halledebilirsin :thumbsup:.
peki neden cold değil ^^ coldun sana getireceği zadece phy defansdır inan onada hiç ihtiyaç duymayacaksın forceyi actıgın takdirde zaten rakibin full defans yapıcak.seni kesebilecek tek yapılandırma force blader olur. karar senin genede pvp diyosan force. :thumbsup:

klasik olucak ama light fire heuksal öneririm ama farklı olsun dersen light cold heuksal da saglam bi build olucaktır lightning de bildiğimiz gibi shock status bulunmaktadır ve parry ratio dusurdugu icin fire imbue kadar damage verir ama phsical attack yüzde bonusları fark edecektir...

legend 4 geleceği için en mantıklısı fire100-heuksal100-cold100 derim. hızlı kosuyu,parry ratioyu sc ve npc den edinebilirsn

Yukarı Alt