500m ye 100Silkmi?extraloob demiş ki:500m'den aşağısını almıyoruz.
bütün +6setimi satıyım alıyım o zmnextraloob demiş ki:
ceza81 demiş ki:1.5m ye rocky taxi ye kimse gelmior 1 ayda 600m anca yapabildim 100 lwl wizzle valla sadece siz deil herkez arttırdı fiyatlarıda yaptığınız gerçekten ayıp. dicenki 'alan alır zorla mı verioruz' şahsen ben onu oraya yazmaya utanırdım 100silk=500m. silk fiyatları düştüğü halde olana bak. joymax e öle yapıyo böle yapıyo die sitem eder herkez. bizbize böle yaparken joymax amuda kaldırsa haklı. benim siteye biri bunları yazsa banlarım o yüzden herkeze
haklısınızextraloob demiş ki:ceza81 demiş ki:1.5m ye rocky taxi ye kimse gelmior 1 ayda 600m anca yapabildim 100 lwl wizzle valla sadece siz deil herkez arttırdı fiyatlarıda yaptığınız gerçekten ayıp. dicenki 'alan alır zorla mı verioruz' şahsen ben onu oraya yazmaya utanırdım 100silk=500m. silk fiyatları düştüğü halde olana bak. joymax e öle yapıyo böle yapıyo die sitem eder herkez. bizbize böle yaparken joymax amuda kaldırsa haklı. benim siteye biri bunları yazsa banlarım o yüzden herkeze
kuzum joymax'e biz sitem etmiyoruz siz gibi fakir insanlar sitem ediyoruz bence joymax ucuz bile satıyor, ayrıca gold yerden toplanan birşey 100silk ise parayla alınan birşey istersen ben sana geleyim 1 ton toprak vereyim sen bana 1 milyar ver olur mu ne dersin git kuzum cahil cahil konuşma bana
mamymamy demiş ki:sbot uzatması için heliosda kaç m vermem gerekiyor?