Zaten eklisinCynosure demiş ki:Avenger benide eklesene
Bende düşünmüştüm ama forumda izin verilmiyormuşNuK3R3 demiş ki:GS fan club yazan nick lerimiz keşke renkli olsa
sarı kırmızı mesela
Ctrl+F ye bas birşeyler açılır oraya kendi nickini tam olarak gir varsa çıkar zatenCynosure demiş ki:pardon ya görmemişim kendimi list de
IceQueen demiş ki:Ctrl+F ye bas birşeyler açılır oraya kendi nickini tam olarak gir varsa çıkar zaten
ZikywaL demiş ki:Avenger benide eklermisin listeye?
O zaten tövbe tövbe nasıl bir döneklik anlamış değilim :?Fre3sTyLe demiş ki:LastBaron artık FB Fan Club'ta.Güncellersek sevinirim
Orası beni ilgilendirmez.Avenger demiş ki:O zaten tövbe tövbe nasıl bir döneklik anlamış değilim :?Fre3sTyLe demiş ki:LastBaron artık FB Fan Club'ta.Güncellersek sevinirim
Hacım Emre gibi doğuştan Fenerli misin ?LastBaron demiş ki:yaw emre belözoğlu vakasına benzedi biraz
öyleyim tabikide kanımız sarı lacivert akar bizimFre3sTyLe demiş ki:Hacım Emre gibi doğuştan Fenerli misin ?LastBaron demiş ki:yaw emre belözoğlu vakasına benzedi biraz
o senin ayıbınLastBaron demiş ki:avenger beni gs fun clubtan atmamışsın hala yaw profilime bi giriyom hem f hem gs fun club var
hiç öyle smile atma bana Yoktum listede eminimAvenger demiş ki:IceQueen demiş ki:Ctrl+F ye bas birşeyler açılır oraya kendi nickini tam olarak gir varsa çıkar zatenZikywaL demiş ki:Avenger benide eklermisin listeye?
Emre Belözoğlu 2LastBaron demiş ki:öyleyim tabikide kanımız sarı lacivert akar bizimFre3sTyLe demiş ki:Hacım Emre gibi doğuştan Fenerli misin ?LastBaron demiş ki:yaw emre belözoğlu vakasına benzedi biraz
Sana yalanmı söyleyecem Ctrl +F ile araya bilirsinGreeN_EyE demiş ki:hiç öyle smile atma bana Yoktum listede eminimAvenger demiş ki:IceQueen demiş ki:Ctrl+F ye bas birşeyler açılır oraya kendi nickini tam olarak gir varsa çıkar zatenZikywaL demiş ki:Avenger benide eklermisin listeye?