ExcI

a better world
YALNIZCA FACEBOOK'TAKİ BİR SORUN İDİ. WHATSAPP-INSTAGRAM-FACEBOOK ETKİLENDİ. ETKİLENEN AVRUPADAKİ KISIMLAR HEPSİ GEÇTİ
34.png

ExcI

a better world
Ysk'nın istanbul seçimleri:D

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yanan notr dame kilisesine ubisoft'tan 500 bin euroluk yardım gelmiş, yeniden yapılması için. Unity oyununda kilisenin görüntüleri varmış ve oyunun tasarım ekibi eski haline getirilmesiyle ilgili çalışmalara vs katılacakmış. Bu yüzden de Ubisoft Unity'i ücretsiz olarak dağıtıyormuş;

Buy Assassin's Creed Unity | PC Download

ExcI

a better world
20 LİK DİŞ ÇEKTİREN VARMI DEVLET HASTANESİNDE ACI HİSSEDİLİYOR MU OPERASYONDA:roll:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Doğru ya da yalan ama Yunan'lılardan şöyle bir haberler var ve bu çok kötü bir şey...

Yunan medyası İmamoğlu'nu böyle tanıttı: İstanbul'u fetheden Yunan
Adam trabzonlu. Eskiden trabzonun bir bölümü rum bilmem ne devletine aitti. Haliyle bu şekilde bu adama da rum denilebilir. Tabi ona bakılırsa, istanbulda doğanlara da yunan denir. İtalyada doğanlara romalı denir gibi daha fazla saçmalayabiliriz. Yunanlıların bu haberi yapmasında ki amaç belli ama yenişafağın bu haberi yapmasında ki amaç belli değil. Trabzonu rum devletine aitmiş gibi göstermeye çalışan, sanki orada hep rumlar yaşıyormuş gibi lanse etmeye çalışan yunan basınının ekmeğine yağ sürmeye çalışmak nedendir anlam veremedim. Siyasette kazanmak için bu kadarda küçülmeye gerek yok.

Zaten bu ırk olayları tam anlamıyla saçmalıktır. Adam yunan olsa ne yazar,kürt olsa ne yazar,rus olsa ne yazar. Hiç kimse %100 saf ırk değil sonuçta, herkeste miks var. Özellikle biz zaten uzun bir süre göçebe hayat yaşamışız. Yerleştikten sonra da dünyanın yarısını emirimize almışız, haliyle bizim zaten saf ırk olma ihtimalimiz bile yokken tutup ona rus buna yunan demek büyük mantıksızlık.

ExcI

a better world
İçişleri bakanı nereli ? Başkan İmamoğlu'nun kimliğinde ne yazıyor bilmiyor mu yeni şafak? reklam yapar gibi yayınlamışlar bir de

içinde kin ve nefret duygusu barındıran insanlık çıkışındaki çizgiye basıyordur.

Son düzenleme:
20 LİK DİŞ ÇEKTİREN VARMI DEVLET HASTANESİNDE ACI HİSSEDİLİYOR MU OPERASYONDA:roll:
4 tane gömülü çektirdim, hiç korkulacak bir şey yok ya.
Seni rahatlatma amacıyla söylemiyorum, ekşide filan okudum millet öldüm bittim vs yazmış. Çıktım diş çekiminden, ulan dedim bu muymuş.
Sadece sonrasında normal diş çekimlerine göre biraz daha dikkat etmen gerekiyor.

ExcI

a better world
4 tane gömülü çektirdim, hiç korkulacak bir şey yok ya.
Seni rahatlatma amacıyla söylemiyorum, ekşide filan okudum millet öldüm bittim vs yazmış. Çıktım diş çekiminden, ulan dedim bu muymuş.
Sadece sonrasında normal diş çekimlerine göre biraz daha dikkat etmen gerekiyor.
takmıyorum sakat bırakmasınlar yeter ölümden yana sıkıntı yok.

Yukarı Alt