Adamda para var yiyorbende her zamanki gibi sıkıntımı yemeğe verdim, youtube, netflix öyle gidiyor
Adamda para var yiyorbende her zamanki gibi sıkıntımı yemeğe verdim, youtube, netflix öyle gidiyor
gelin oyun oynayalım beraber cınımbende her zamanki gibi sıkıntımı yemeğe verdim, youtube, netflix öyle gidiyor
pcyi sattım ya baya oldu, tamiri baya masraf çıkartıyordu diye.gelin oyun oynayalım beraber cınım
napıyon şimdi evde, genel olarak? Vaktinin çoğu banyoda geçiyor diye tahmin ediyorumpcyi sattım ya baya oldu, tamiri baya masraf çıkartıyordu diye.
yok ya tv den netflix falan takılıyorum, zaten daha öncesi pc varken de dizi izliyordum değişen pek bir şey olmadınapıyon şimdi evde, genel olarak? Vaktinin çoğu banyoda geçiyor diye tahmin ediyorum
Nişanlıma 1 yıl önce Acer marka bir laptop aldık. Fiyat-performans laptopu diyebilirim. Her şeyden kısılıp donanıma verilmiş. Hoparlör rezalet, klavye de caps lockta bile ışık yok, malzeme kalitesi de öyle böyle ama donanımı var. (Bu döeme göre donanımı var :) )ACER ASPIRE 3 CORE İ5 10210U 1.6GHZ-8GB-256GB SSD-15.6"-MX230 2GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Fiyat-Performans açısında nasıl sizce bu leptop ?
Öğrenci kullanımı için bir tanıdığıma bakıyorum da ama markası konusunda pek emin olamadım,Acer için.
Tanıdığım için bakıyorum orta fiyatlı idare edebilecek bir şey.@Sparkle Acer mı alacaksın arabalara bakarken de hyundai mi hoşuna gidiyor ^_^
huawei matebook d 15 bak derim parmak iziyle açılıyor ve alttaki resim gerçek
Eki Görüntüle 41191
Ben ara ara siteye girip bakıyordum. Şifremi hatırlayamıyordum, bugün destekten rica ettim yardımcı oldular Okan abi sen misinKarantina başlayınca herkes sıkıntıdan geri dönüyor lol @Jason Walker @Black Rain
Fark etmez.Her ikisi de olabilirhangisini özellikleri hakkında acermi yoksa huawei mi söyle hemen belirteyim? @Sparkle
Huwaei iyiymiş ama ekran kartı paylaşımlı imiş. Sıkıntı yaratır.@Sparkle Acer mı alacaksın arabalara bakarken de hyundai mi hoşuna gidiyor ^_^
huawei matebook d 15 bak derim parmak iziyle açılıyor ve alttaki resim gerçek
Eki Görüntüle 41191