Adet madet ayağına iki tarafı ayarlarsın sorun olmaz para meselesi kızı problem etmeSelam, iyi öğlenler..
Çok para ya daha manitam bile yok
Bende 29TL lik olanına geçecem galiba ya hoşuma gitti. 6GB miss gibi olacak@CezaAlp benim hat Türk Telekom faturalı kullandığım paket 37 TL civarı 1000dk 1000sms 10gb internet olarak tavsiye ederim, mümkünse turkcell faturalı'dan uzak dur, bahsettikleri tutar hiç gelmiyor, 2 sene turkcell de kaldım tarife fiyatından hep çok ödedim
edt: buymuş benim paket Renkli Prime 10GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
Ağır başlılığını koru hacım elbet iş ortamında arkadaşlar oluyor e haliyle şakalarda olacak eğer ki çok ciddi giderse bunalırsın zaten@ArtFlex Utandırdın beni
ODTÜ teknokentte birkaç firmaya başvurdum , 2siyle görüşmem oldu bu hafta. Ortamdakilere baktım sakallı , koca koca herifler(+30). Ula dedim ben bunlar arasında nasıl eğleneyim
Aynen dikkat edecem ona , umarım güzel insanlar olur , günde 9saat birlikte geçirecez sonuçta.Ağır başlılığını koru hacım elbet iş ortamında arkadaşlar oluyor e haliyle şakalarda olacak eğer ki çok ciddi giderse bunalırsın zaten
ben bir iş buldum freelance diyor fakat adam iş geliş gidiş saatlerini konuştu, pazartesi anlayacağım ev de mi yoksa işte mi diye çalışma alanımAynen dikkat edecem ona , umarım güzel insanlar olur , günde 9saat birlikte geçirecez sonuçta.
İş ilanına fotoşopçu yazmışsa gerisini düşünmek pek mantıklı gelmedi@ArtFlex herif anlamını bilmiyor mu freelancenin
Stajda bizim arkadaş , 1gün gelip yaptığı işleri gösterip yeni iş alıyodu , belki öyle bir şey istiyodur.