Günaydın canımGünaydın millet.
Çene ileri alma sürecimiz dün itibari ile başlamış oldu , 2 diş çektirdim dün, 19'unda da 2 diş çekilecek , sonra tel
Günaydın canımGünaydın millet.
Hayırlı olsun hacım , kaça anlaştın?Günaydın canım
Çene ileri alma sürecimiz dün itibari ile başlamış oldu , 2 diş çektirdim dün, 19'unda da 2 diş çekilecek , sonra tel
Uğur abi çok sağol , cesaret ettim sonunda .Hayırlı olsun hacım , kaça anlaştın?
Fiyat çok iyi bence , bana yıllar önce 15 bin liradan başlar demişlerdi , şimdi 30 olmuştur o diye düşünüyordum.Uğur abi çok sağol , cesaret ettim sonunda .
Tel 6bin tutacakmış , ameliyatta 4-6bin arasında tutacak. Ameliyat taa 1 - 1.5 sene sonra olacak , dolar üstünden hesaplanıyormuş, maaş aldıkça dolar alıp kenara atacam artık.
Hacettepe'de yaptırıyorum , ortodontist doçent , cerrah prof.
edit: Fotoşop yaptım , baya hoş oldu çene ileri alınınca , o yüzden yaptırma kararı aldım
Bana da çok uygun geldi. Doktorun birisi arkadaşa , evine mobilya alırken bile 30bin veriyorsun , bu sana yatırım diye düşün demiş.Fiyat çok iyi bence , bana yıllar önce 15 bin liradan başlar demişlerdi , şimdi 30 olmuştur o diye düşünüyordum.
Ara ara paylaşırsın hacım gidişatı ^^
Konu daha iyi olur , google'dan gelecek arkadaşlar içinde güzel bir rehber olur.Bana da çok uygun geldi.
Bu akşama konu açmayı düşünüyorum
Ya çok fazla değil mi?Bende dişçiye gitmiştim.
20'lik dişler vardı.2 veya 3 tanesi çıkamamış içerde kalmış.1 tanesi çıktı görünüyor.Dişçi eliyle ugraşırken aşırı midem bulanıyor duramıyorum.Bu sebeple uyutarak yapalım demişti.Bir de diger düzeltmeler felan hepsi 3000-3500 tl civarı tutar demişti.Uyutma işlemi var diye gidemiyorum.Bana çok sakat geliyor nedense.Ne yapacagım bilmiyorum...