Bende yeni duydum, haberleri izlerken karışma çıktı Hastalığı baya ilerlemiş normaldi.Günaydın . Stephan Hawking'de ölmüş
Bende yeni duydum, haberleri izlerken karışma çıktı Hastalığı baya ilerlemiş normaldi.Günaydın . Stephan Hawking'de ölmüş
Ps4, xbox'a göre daha pahalı duruyor, para toplayabilirsem 2'sinden birini almayı düşünüyorum.Xbox sevmiyorum ps4 bence.
Xbox'ın exclusive oyunu pek kalmadı. Xbox 360 fanı olsam da bende yeni nesilde ps4'ü tercih ettim bu yüzden.Ps4, xbox'a göre daha pahalı duruyor, para toplayabilirsem 2'sinden birini almayı düşünüyorum.
@Rewind
Doğum günün kutlu olsun bro
Performans konusun da ps4 her halükarda yeniyor tek sıkıntı fiyatı fazla olması, ileride umarım fiyatı biraz daha düşerXbox'ın exclusive oyunu pek kalmadı. Xbox 360 fanı olsam da bende yeni nesilde ps4'ü tercih ettim bu yüzden.
Mutlu yıllar , 9dk ile geç kaldım :(Hepinize tek tek teşekkür ediyorum,yıllar cidden seriye bağladı ve çok hızlı geçiyor yaşlandık resmen
Senden önceki günde benim doğum günümdü , bir çok banka genç kampanyalarını benim için sonlandırdı , üzücü geçtiHepinize tek tek teşekkür ediyorum,yıllar cidden seriye bağladı ve çok hızlı geçiyor yaşlandık resmen
Selam bro nasılsın?Selam millet
iyiyim bro sağol sorduğun için sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?Selam bro nasılsın?
Çok iyi diyemeyeceğim bro :S Çok fazla sıkılıyorum, gerçekten keyif aldığım anlar az bu aralar, sınavdan dolayı sürekli bir test çözme hali içerisindeyim, kendi istediğim şeyleri yapamıyorum. Öyle gidip geçiyor işte senin nasıl gidiyor?iyiyim bro sağol sorduğun için sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?