Ooouuuv, sert.Rookie demiş ki:Sınıfta arkadaşlarla şakalaşırken klimayı yere düşürdük
[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
hemde über sert panpaLenneth demiş ki:Ooouuuv, sert.Rookie demiş ki:Sınıfta arkadaşlarla şakalaşırken klimayı yere düşürdük
[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
Bugün oruç tutmamanın nedeni belli olmaya başladıLenneth demiş ki:Abimin arkadaşı eve kız getirdi, içerde "kardeş kardeş" oturdular, ben de tg bekledim
Çaktırma lenLemonade demiş ki:Bugün oruç tutmamanın nedeni belli olmaya başladıLenneth demiş ki:Abimin arkadaşı eve kız getirdi, içerde "kardeş kardeş" oturdular, ben de tg bekledim
El arabasında alarmın ne işi var yha .s.sAphrodite demiş ki:Gece arabadan bir şey almak için aşağı indim bagajı açtım ve kapatırken fazla sert çarpmamdan dolayı alarmın zangır zangır ötmesi
Oww, çok geçmiş olsun abi ^^batuhan 3X demiş ki:dün tek yön sokaga girecektim önumdende araba gıdıodu . sokak basında bi anda durdu korna bastım . karsısından bırı geldi geri vitese taktı arbayı bende hastaneden cıkmıstım ellerımde operasyon vardı tekrar kornaya bastım geri gelmeye basladı aracında sensör de vardı kornada bastım 2 defa . 3. kornayıda bastım bi yandanda gerı vıtese takmaya calısıodum takmaya calısırken geldi ön tampona vurdu . 1 sensör var 2 adamın boynu dönmuyo aynayada bakmamıs 3 kerede korna bastım acaip snirim bozuldu baktım dısarıdan bişe gözukmuyo adamda onu savunuyo bak bişe olmamıs falan hadı git falan daahada sınır oldum halada gecmedi içimden atamıorum bı turlu siniri . polis cagır dıye uste cıkmaya calısmazlarmı bide . adamın hem boynu dönmuyo sen ne araba kullanıosun gıt kullanma arkadas . etraftanda esnaflar geldi allahın şak şakçıları işte yok bişede bilmemne dedım dagılın işinizmı yok ısınıze gıdın dıorm duruolar falan . adama dedım dua et hastaneden sımdı cıktım . bende orucum dıo . orucsan oruclugunu bıl banane orucsan . tutamıyorsan tutma orucsun diye oldu ya vur arabaya nolcak canın saolsun orucsunmu dııym bumu yanı . neyse parası verırız dio bide . gıttım ustaya ön panjurun ayagını çatlatmıs saolsun . plakamı çizmiş ki o plaka app anlayan pahalı oldugunu bilir 150 lira para vermıstım . aksamın ilerleyen saatlerındede vurdugu yerlerde çatlaklar meydana geldi . sinirim geçmiyo
vuran arabanın plakasını falan alaydın iyiydi plakadaki yamukluklar çizikler vs en sinir olduğum şeylerden biri berbat görünüyor bi de app ise daha bi dikkat çeker çatlakları fırın boya ile geçirmek gerekir sanırım veya çok değilse rütujla da olabilir belki. üzüldüm %100 haklı olduğun halde zararlı çıkmak kadar lanet bişey yokbatuhan 3X demiş ki:dün tek yön sokaga girecektim önumdende araba gıdıodu . sokak basında bi anda durdu korna bastım . karsısından bırı geldi geri vitese taktı arbayı bende hastaneden cıkmıstım ellerımde operasyon vardı tekrar kornaya bastım geri gelmeye basladı aracında sensör de vardı kornada bastım 2 defa . 3. kornayıda bastım bi yandanda gerı vıtese takmaya calısıodum takmaya calısırken geldi ön tampona vurdu . 1 sensör var 2 adamın boynu dönmuyo aynayada bakmamıs 3 kerede korna bastım acaip snirim bozuldu baktım dısarıdan bişe gözukmuyo adamda onu savunuyo bak bişe olmamıs falan hadı git falan daahada sınır oldum halada gecmedi içimden atamıorum bı turlu siniri . polis cagır dıye uste cıkmaya calısmazlarmı bide . adamın hem boynu dönmuyo sen ne araba kullanıosun gıt kullanma arkadas . etraftanda esnaflar geldi allahın şak şakçıları işte yok bişede bilmemne dedım dagılın işinizmı yok ısınıze gıdın dıorm duruolar falan . adama dedım dua et hastaneden sımdı cıktım . bende orucum dıo . orucsan oruclugunu bıl banane orucsan . tutamıyorsan tutma orucsun diye oldu ya vur arabaya nolcak canın saolsun orucsunmu dııym bumu yanı . neyse parası verırız dio bide . gıttım ustaya ön panjurun ayagını çatlatmıs saolsun . plakamı çizmiş ki o plaka app anlayan pahalı oldugunu bilir 150 lira para vermıstım . aksamın ilerleyen saatlerındede vurdugu yerlerde çatlaklar meydana geldi . sinirim geçmiyo
adamın evının onunde oldu olay . benım evımede yakın . ??Maddy demiş ki:vuran arabanın plakasını falan alaydın iyiydi plakadaki yamukluklar çizikler vs en sinir olduğum şeylerden biri berbat görünüyor bi de app ise daha bi dikkat çeker çatlakları fırın boya ile geçirmek gerekir sanırım veya çok değilse rütujla da olabilir belki. üzüldüm %100 haklı olduğun halde zararlı çıkmak kadar lanet bişey yok