RiqueLme
Bilgiliyim
hacım Niang'a acıyorum yemin ederim. Müdahaleler 1 kere topa değil adamda boxörlerde görülen sakatlıklar cıkıyor adama yapılan fauller göz ardı edilmeyecek derecede 1 kere demedim yazıklar olsun hakeme diye. korkmadan giden bir forvet baroş adamın durumu ortada ayağında bandaj var deli heralde her topa atlıyor sakatlanmaktan korkmadan oynuyor 5mac oynuyor 1 dönem yatıyor yazık oynanan futbola maçı internetten izledim bu aksam ayriyetten ardından chelsea macına girdi 6-7 dk izledim adamlar 6 dk de 15 atak yaptılar. Forvet adamı topla giderken defans takip ediyor adam geçinde forveti biçmiyor TR de futbol forvet geçtimi defans arkasından atlıyor ayağı yetişirse forveti zaten biçiyor yetişmezse dönüp hakeme auovv die bağırıyor. cok yazıkhmzsnmz demiş ki:1-2 saniye ile neler oluyor bilmiyor musun ^^ yahu olmuş birşeye de konuşmak istemiyorum ama yok illa..Guathema demiş ki:nasıl geriden geliyor cizgiye bakmıyormusun ? en fazla 1 2 saniye fark var
@Riquelme
Kötü oynuyoruz diye penaltılarımız gollerimiz yenecekse vay halimize. Olayı tek taraflı incelemeyin. Niang'ın penaltıyı bugün fener iyi oynuyor diye mi verdi o zaman hakem