extraloob demiş ki:pc'ye indireceksiniz muhtemelen Aralık'ta gelecek, 12-15-24 bu üçünden birisinde ama tam tarhi belirtilmemiş.
o zman gelince mi bu verdiğin dosyayıda yüklicez ?
extraloob demiş ki:pc'ye indireceksiniz muhtemelen Aralık'ta gelecek, 12-15-24 bu üçünden birisinde ama tam tarhi belirtilmemiş.
Selamınaleykum kardeş,Hepinizin kurban bayramı mubarek olsun.Gelelim sadede.Ben bu hotan fortress güncellemesini yüklemedim ama oyuna girebiliyorum.Bu işte bi gariplik var gibi.Bu arada verilen linkten yükliyeyim dedim ama olmadı,sanırım dosya sakatlanmış.mavii demiş ki:bilgi için tşkler. şimdi perşembe gunu hotan fortresse saldırı yapılacakmı?
baltazar demiş ki:Selamınaleykum kardeş,Hepinizin kurban bayramı mubarek olsun.Gelelim sadede.Ben bu hotan fortress güncellemesini yüklemedim ama oyuna girebiliyorum.Bu işte bi gariplik var gibi.Bu arada verilen linkten yükliyeyim dedim ama olmadı,sanırım dosya sakatlanmış.mavii demiş ki:bilgi için tşkler. şimdi perşembe gunu hotan fortresse saldırı yapılacakmı?
ya okan abi 4 gün oldu oylama başlamadı :sextraloob demiş ki:baltazar demiş ki:Selamınaleykum kardeş,Hepinizin kurban bayramı mubarek olsun.Gelelim sadede.Ben bu hotan fortress güncellemesini yüklemedim ama oyuna girebiliyorum.Bu işte bi gariplik var gibi.Bu arada verilen linkten yükliyeyim dedim ama olmadı,sanırım dosya sakatlanmış.mavii demiş ki:bilgi için tşkler. şimdi perşembe gunu hotan fortresse saldırı yapılacakmı?
1) iyi bayramlar dileriz.
2) hotan fw güncellemesi daha yayınlanmadı.
3) linklerimiz daha yayında değil çünki oyun daha eski hali.
mesaj? özel mesaj diyorsan hayır foruma gönderilen mesajları diyorsan hayır (bbg evinden girilen global topicler hariç) bbg yönetim evine 2.eleme yazdım ama kmse ilgilenmediextraloob demiş ki:eee mesaj atamıyor musunuz ?