aslında resimleri botun yeni versiyonuna göre degiştirseniz daha ii olur yeni özellikler yok eski resimlerde !!

ya ben ayaları yaptımda xbowcleriicim clerici takmıyor crosbow extreme de basmıyor ayarları aynı yaptım yardım

clerictakıp buff basmıyor ve exterme de acmıyor error 2nd weapon name is not set fln yazıyor bide error 1nd waepon name is not set diyor yardım kardes

diğer çarlarıma oto res ayarlıyorum res weriyor ama diğer çarlarım oto kalkmıyo yerden napmalıyım bir çareeeeeeee?????????

diğer çarlarıma oto res ayarlıyorum res weriyor ama diğer çarlarım oto kalkmıyo yerden napmalıyım bir çareeeeeeee?????????

ibot 21 mart 2011 patch'dan sonra clientless giriş yapamıyorum old version uyarısı alıyorum yeni bir versiyonu var tam adı şöyle _iBot_Public_Released_v1.1.2 fakat bundada aynı sekilde error veriyor ve clientless giremiyorum eski versiyonu ile botu acabiliyorum run client olarak fakat clientless olarak girriş yapamıyorm en kısa zamnda cevap lütfen

Absolut.Vodka.Visne demiş ki:
ibot 21 mart 2011 patch'dan sonra clientless giriş yapamıyorum old version uyarısı alıyorum yeni bir versiyonu var tam adı şöyle _iBot_Public_Released_v1.1.2 fakat bundada aynı sekilde error veriyor ve clientless giremiyorum eski versiyonu ile botu acabiliyorum run client olarak fakat clientless olarak girriş yapamıyorm en kısa zamnda cevap lütfen
Kod:
http://www.mediafire.com/?990id15wz8h1ccz

Heisenberg demiş ki:
Absolut.Vodka.Visne demiş ki:
Kod:
http://www.mediafire.com/?990id15wz8h1ccz

eyvallah kardesim sağolasın. Sadece ikon var beyler eski ibot oldugu yere atın caıstırın sorunsuyz :) eyvallah

bazıları yeni sürüm gelene kadar tek çar kasıor ibot falan diyo millet nasıl girior :S

Yukarı Alt