Arkadaşlar botta bi sıkıntı mı var ya acaba ? Dün akşama kadar cok güzel kastı fakat şuanda karakterimi seçip tam oyun başladığım sırada "disconnect" oluyor.Herkesde mi böyle yoksa benim bi hatam mı var ? Teşekkürler...

eptimul demiş ki:
Arkadaşlar botta bi sıkıntı mı var ya acaba ? Dün akşama kadar cok güzel kastı fakat şuanda karakterimi seçip tam oyun başladığım sırada "disconnect" oluyor.Herkesde mi böyle yoksa benim bi hatam mı var ? Teşekkürler...
aynen karakteri seçtikden sonra bot hata raporu veriyor ve bot kapanıyor summer4:

güncel sürümüde çalışmıyo bunun aynı hata gene oyuna girince bot kapanıyo dc yiyoz

arkadaşlar ben ıbot u açmayı denedim ancak şu dosya eksik bu dosya eksik diyor garip olan ara seçeneğine basınca dosyayı buluyor nolur yardm edin ???

Botu indirdim ama run client dedigimde sro_client exe not found dior napıcam acaba

Arkadaşım benim 96 bi Xbow war Ben onun Alexandriadan alışveriş yapıp jangan cavede B3 de kasmasını istiyorum Ama Scpritlerle baya haşır neşir olmama rağmen yapamadım ya pot almıyor yada teleport olmuyor Bi yardım edersen sevinirim :)

Yukarı Alt