botu bir türlü kullanamadım run cliente basıyorum sağda kutu doluyo sonra ekran gelmiyo hiç bişe yok neden ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Dünya'nın sayılı Silkroad Online Forumları arasında yer almak ve birçok işle uğraştığımız için 1-2 eksik kalıyor haliyle ^_~

Beğenmiyorsan çıkış butonu sol üst köşede :thumbsup:

çık git diyorsun yani. sorunu halletmek yeri defol git hesabı. bir sorunumuz var insan alıntı yapıp araştırılıyor diyebilir en azından.

Takımı
Galatasaray
O zaman kullandığın kelimelere dikkat edeceksin arkadaşım dingonun ahırında veya 3.sınıf bir sitede değilsin.

Hiç kimse ilgi göstermedi yazdığım şeye ama bende zaten hemen hallolsun demiyorum. Haklı olarak sinirleniyor insan. Bekliyorki o bölümün modu birşeyler yapsın.

Takımı
Galatasaray
Olabilir,gecikebilir 400.000 kişilik bir forumdasın sen sert çıkarsan ben sert çıkarsam olmaz.İyi eğlenceler dilerim :muck: :kalp:

1.0.98 Versiyonu çıkmış ama offical linkten indiremiyorum sayın mod arkadaşlar acaba dosya.tc linki rica edebilir miyim???

gokhandogru demiş ki:
İyi günler arkadaşım..
Kusura bakma rahatsız ediyorum ama yeniyim buralarda.
Bu bot konusunda merak ettiğim birkaç husus var
Şuanda Ecsro Home Silkroad-Trader.de de SJSRO serverında oyun oynamaktayım ve bot indirmek istiyorum. Bu ibot sayfasında yardımcı olduğunu gördüm. Acaba banada bu konu hakkında doğru link i verip yapmam gerekeni genel mantığı ile anlatabilir misin?
Teşekkür ederim. Kolay gelsin arkadaşım.
Private serverlar için genel olarak 2bot var iBot malesef bunlardan biri değil

birincisi viewtopic.php?f=279&t=133687

veya birincisi için forumda sibibot diye aratabilirsin birkaç başlıkta daha var...

ikincisi link olarak bulamadım çünkü adı aklıma gelemedi ama şey SJSROda oynarken Sibibot yetiyordu... Ancak hiçbir private server botunda scriptle geri dönüş özelliğinin tam manasıyla sağlam çalıştığını görmedim... Bunuda belirteyim...

iBot için clienti güncel tutmanız yeterli...

Ayrıca Client indirmenize gerek yok...

Yukarı Alt