Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben Town Script lerde sorun yaşıyorum şehre ışınlandığında canlandığı yer duruyor.Her defasında yapmıyor ama sıklıkla tekrar ediyor bu sorun...

Canlandığı yerde duruyor bekliyor....önceki mesajımdaki anlatım bozukluğunu düzeltmek istedim...Malum Öğretmenlik var serde e bide yaş 35 olunca gözden kaçmış.Kusura bakmayın :)

a,b,c diye uğraşmasak tek bir sürüm koysanız sorunlarını giderilmiş biz indirsek kullansak daha doğru olmazmı b yi indir c yi indir içine kopyala yapıştır filan uğraşmasak.Yani olmuşken tam olsa herşey ??

premium accond diyo ayar etti bi kaç tane alternatif link olsa iyi olmazmıydı ?

Critical error loading main gui form hatası alıyorum :S :S :S bilgisi olan varsa yardım lütfen

WaTCHMaN demiş ki:
indirme linkleri hatalı v 1.1.1d yi indiren yok mu beyler birisi upload etsin 2 dk
konudaki linkler çalışıyor fakat offical blogdaki v1.1.1d' linki bozuk onu mu kastediyorsun?

o zaman sitedeki sürümü bir başka siteye upload edebilirmisiniz ben uploadto dan dosya indiremiyorum bilmediğimden değil hata veriyor download managerle indiriyorken

WaTCHMaN demiş ki:
o zaman sitedeki sürümü bir başka siteye upload edebilirmisiniz ben uploadto dan dosya indiremiyorum bilmediğimden değil hata veriyor download managerle indiriyorken
download manager premiumsuz sitelerden indiriyor mu? indiriyorsada belli başlı sitelerden indiriyordur. birde direk explorer ile indirmeyi dene bakalım indirecek şimdi :)

ben yinede upload ediyorum

http://www.mediafire.com/?18t6srj2a0v0mfu

Arkadaşlar ibotu kuruyorum açıyorum ama hack shield geldikten sonra açılmıyor yardım lütfenn!!!

ardasimsek1 demiş ki:
ne yaptıysam olmadı bütün yeni versiyonları indirdim hala buff basmıyor olmadi:

Silahınızı seçtiniz mi? 2.Sekmeden Inventory sekmesine gelip silahınızın adını bulunuz... Set first weapon veya set 2nd weapon olarak ayarlayınız... silahınıza göre buff ayarlarını skill sekmesinden yapınız... Ayrıca eğer 2.silahın bufu ise check weapon again i tıklamayı unutmayın...

ama asıl önemli olan bufu ikinci silahla basacaksanız 2.silahınızın inventorynizdeki ilk kutuda olması gerekiyor... :twisted:

Yukarı Alt