Ibot'da hala sıkıntılar mevcut arkadaşlar.
@GüncelNiNCaSu demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download [ 10 Mayıs 2011 ]
![]()
iBot v1.1.8 Download - İndir
İBOT DOWNLOAD
Virüs Total Sonuçları
Legend V (Alexandria) Map'leri
Job Cave Maps
Silkroad Online Client [ 10 Mayıs 2011 ]
![]()
![]()
Silkroad Online Client
![]()
rar pass : http://www.extraloob.com
Saygılarımızla,
alternatif link eklemiştim, ama hiç bir cevap verilmeden çöpe taşınmış?, konunun neresi forum kurallarına ihlaldi? neyse bu konu üstlere bildirilecektir. neyse daha fazla ağzımı açmak istemiyorum.NiNCaSu demiş ki:@GüncelNiNCaSu demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download [ 10 Mayıs 2011 ]
![]()
iBot v1.1.8 Download - İndir
İBOT DOWNLOAD
Virüs Total Sonuçları
Legend V (Alexandria) Map'leri
Job Cave Maps
Silkroad Online Client [ 10 Mayıs 2011 ]
![]()
![]()
Silkroad Online Client
![]()
rar pass : http://www.extraloob.com
Saygılarımızla,
eyvallah kardeşim. srodir dosyasını aldım fakat o şekilde Hs server hatası aldım.darknecromancer demiş ki:Şimdi şöyle yapıyorsunuz eğer windows 7 kullanıyorsanız bütün programları yönetici olarak çalıştırmalısınız aksi halde hata alırsınız. İkinci olarak sro.dır dosyasını eski sürümden alıp ibotun olduğu klasöre kopyalayın bu şekilde hs server başarılı bir şekilde bağlanacaktır. Daha sonra client olarak çalıştırmak istiyorsanız edx loader kullanmanız gerekiyor. Bu anlattıklarımı yaparsanız ibot çalışır aksi halde olmaz.
o zaten var ki ezelden beriwerduet demiş ki:HackShield die bi dosya daha var indirmeniz gereken ve silkroadın içine attıgınızda almazsınız o hatayı
keranaci1020 demiş ki:beyşer critical error dıye bır hata verıyor ?![]()
Buradakileri uyguladığınızda hata almayacaksınız.Hs Server İle oyuna girmek;
Arkadaşlar öncelikle indirdiğimiz Hs Server isimli dosyayı açıyoruz ve içindeki dosyaları Silkroad klasörünün içerisine kopyalıyoruz. Sonra ProjectHax adlı dosyayı açıyoruz. Burada Custom yaparak ibotta yazan port numarasını giriyoruz. Sonra patch diyoruz. Sonra Hackshield adlı dosyayı açıyoruz ve Launch SRO diyoruz. Silkroad açıldıktan sonra kapatıyoruz silkroadı. Sonra İbottan açıyoruz. İbottaki port numarasını Edx loadere giriyoruz ve Launch diyoruz. Oyunumuz başlıyor.
Herhangi bir sorun olursa lütfen belirtiniz.
Ps: İyi oyunlar.