bende edx kapanmıyo. ama oyuna girdikten bi 20 sanıye sonra dc veriyo. hersekilde dc veriyo kurtulamıyorum

Tamamen yazıyorum bi hata mı yapıyorum siz karar verin ... Phmediapatcher ı açıyorum custom butonundan patchliyorum ... sonra run hackshield tıklıyorum ardından launcheri açıyorum ... launcher is ready yazısını görünce startlıyorum ... Açılan bu oyunu gizleme programıyla ( hocus pocus diye bir program var onu kullanıyorum çok kullanışlı sro hider yerine hem runhackshield gibi şeyleri de hepsini beraber gizliyorum ... :) ) saklıyorum ... ardından i botu açıyorum i botun çalıştığına dair olan yazı gözüküyor daha sonra loader i açıyorum arada bir hemen kapanıyo arada bir 2 saniye felan kalıyor o ara hızlıca launch tıklıyorum :) ... id pw girdikten sonra ayarlar zaten yapılı ... startlıyorum botu. kestiği yaratıklardan düşen itemleri toplamıyor ve 2 dk sonra dc garanti :S yardım edin lütfen :( :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!

bulan birisi varsa lutfen yazsın. bizde kullanalım .s diger botlarda adamlar birbirlerine yardımcı oluyolar . ibotta neden boyle bişey yok.

Kemalist demiş ki:
Güncellenmiştir.
kardşm allh rızası içn şu linki hotfileden filan paylaşın çştli paylaşım yerlerınden olrsa sevnrm bazı sornlar çıkıyor ındrme sırasında
Tşk...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
tantana33 demiş ki:
Kemalist demiş ki:
Güncellenmiştir.
kardşm allh rızası içn şu linki hotfileden filan paylaşın çştli paylaşım yerlerınden olrsa sevnrm bazı sornlar çıkıyor ındrme sırasında
Tşk...
Hotfile'da dosyalar şikayet edildiği için siliniyor , paylaşılmıyor maalesef oradan

yav admin siz kontrol edip calıştığına onay verdiğiniz zamanmı paylaşıyosunuz bunları dediğiniz şekilde yapıyoruz çalışmıyor tamam bot güncel ama edxloader kapanıyor ve calışma duruyor hani bitek ben şikayetci olsam bende sorun var derim ama herkez aynısını söylüyor. bidaha test edip nasıl çalıştığını anlatırsanız bütün kullanıcılar memnun oluruz . Teşekkürler.

Sıkıntısız bir şekilde 22 ibot clientless açıyorum fakat ibotlardan sonra mbot açtığımda dc alıyorum mbotu açmadığım sürece öyle bir sorun yok neden çözümü hakkında bilgisi olan var mı özel mesaj gönderirseniz çok teşekkür ederim.

ibotu acıyorum edxloaderle ama sunucuyla baglantınız kesildi dio oyuna girmioyor yardımmm

Yukarı Alt