Dostum Ya yaklaşık 5 saatir bununla uğraşıyorum kafayı yiyicem gerekli gereksiz her şeyi sro clentın içne hattım hata olmasın diye hack shield jarı açtım onlarıda attım boları falanda attım.sroidir midir ndir onu açtık .ini olarak custom dedim iyi hoş guzel. luncherden oyuna girmeye çalıştığımda sanki guncelleme varmış yada nete bağlı değilmiş gibi hata veriyor sitesi falan çıkıyor ya ondan. gerekli her şeyi yükledim (srohider e ihtyaş duymadım alakası olduğunu sanmam açılmıyor çunku) javanın son surumunude indirp kurdum lutfen bir yardım et kafayı yiyicem LÜTFEN !

BU Arada kaldırmayacağını sanmam pc nin 4 gb ram 2 gb ekran akrtı i7 işlemci win7-64 :/ ne yapmalıyım ?

Ha Bu Arada bir gelişme oldu.o çalıştırdığım her şeyi yonetici olarak çalıştırdım launcher hata vermedne açıldı start geldi oda iyi hoş bu sefer startdan sonra bir işlem gerçekleşmiyor kalıyor oyle :S

Anlatım için teşekkürler, oyuna giriyor ve dc yemiyor ama ayarları (scrpit, pot alımı vs.) yapmama rağmen Start Bot diyince de hiçbirşey yapmadan öylece şehirde bekliyor. Aynı durumda olan var mı ?

bisi sorcam i botta nasıl res kullanabilirimm oto resi çalıştıramadım bide dc yenidignide ıd pw girip giriş yapabiliyor mu??

birde int cafede çalıştırmaya kalktım launcerden oyuna girmeden daha client acıkken error veriyo dc diyo

ya bi yardım edin artık evdede net error veriyo daha oyn acılmadan dc dio

ya herseyı yaptım ama launch dıyorum birsey gelmıyor eroad da denedım bu arada.

bugünkü güncellemeden sonra yeni ibot gerekmiyor mu, bu yeni client'la hala çalışıyor mu?

Takımı
Galatasaray
DC alma olasılığı yüksek o yüzden yeni sürümü beklemek en iyisi :)

Yukarı Alt