Dostum Ya yaklaşık 5 saatir bununla uğraşıyorum kafayı yiyicem gerekli gereksiz her şeyi sro clentın içne hattım hata olmasın diye hack shield jarı açtım onlarıda attım boları falanda attım.sroidir midir ndir onu açtık .ini olarak custom dedim iyi hoş guzel. luncherden oyuna girmeye çalıştığımda sanki guncelleme varmış yada nete bağlı değilmiş gibi hata veriyor sitesi falan çıkıyor ya ondan. gerekli her şeyi yükledim (srohider e ihtyaş duymadım alakası olduğunu sanmam açılmıyor çunku) javanın son surumunude indirp kurdum lutfen bir yardım et kafayı yiyicem LÜTFEN !
Ha Bu Arada bir gelişme oldu.o çalıştırdığım her şeyi yonetici olarak çalıştırdım launcher hata vermedne açıldı start geldi oda iyi hoş bu sefer startdan sonra bir işlem gerçekleşmiyor kalıyor oyle :S
Anlatım için teşekkürler, oyuna giriyor ve dc yemiyor ama ayarları (scrpit, pot alımı vs.) yapmama rağmen Start Bot diyince de hiçbirşey yapmadan öylece şehirde bekliyor. Aynı durumda olan var mı ?
skill bölümünden add ress skille basıcaksın.sonra res kısmından player adını yazacaksın sadece 1 kişiyi resliyor..
cafede nasıl çalıştıracan bilmiyorum.
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.