resimlerden daha uzaga bakın genelde şaşı bakmak için gözleri ortada birleştirilmeye çalışılır ve resimle gözler arasında bi noktaya bakılmaya çalışılır. resimden arkası gözüküyormuş gibi uzaga bakın. bide üstte 2 nokta var ya resimlerin şaşı bakarak o noktaları 3 tane yapın o zaman tam olur gerçi ben resimleri görürken o noktalar 4 oluo ama haha nese

Stereogram (Şaşı Bak Şaşır)

Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz.

Resimler Görebilmek İçin İki Yöntem;

GERİ ÇEKİLME : Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız...

YANSIMAYI KULLANMA : Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanınız...

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
rus ordusu :lolmuch: bunlarda abazan mod on mudur acaba :mrgreen:

-Resim Silinmiş.

A

Anonymous

Guest
sası bak şaşırda aştım iice kendimi çok net herşey ama resimlerde bi anlam veremedim. inanmıyosanız sorun bi resmi ne var içinde söleyem size :lolmuch:

Bunun benzeri bir konu vardı orada vermiştim galiba ama olsun dayanamıyorum burada da veriyorum (ne sakat cümle oldu ha okuyanda orada burada veriyorum zannetecek :lolmuch: )

-Resim Silinmiş.

Yukarı Alt