Ben eskilerini kaldırmalarını söyleyecektim ki, kökten kaldırmışlar.Kemalist demiş ki:Oh Oh 2 Char Bölümünün Sabitlerinin Yarısı Senindi Zaten Kurtulduk
Ben eskilerini kaldırmalarını söyleyecektim ki, kökten kaldırmışlar.Kemalist demiş ki:Oh Oh 2 Char Bölümünün Sabitlerinin Yarısı Senindi Zaten Kurtulduk
ilkercindik demiş ki:Ben eskilerini kaldırmalarını söyleyecektim ki, kökten kaldırmışlar.Kemalist demiş ki:Oh Oh 2 Char Bölümünün Sabitlerinin Yarısı Senindi Zaten Kurtulduk
Şuan "SremuTool" ile uğraşıyorum. Hayırlısıyla bitsin de birşeyler deneriz.Kemalist demiş ki:ilkercindik demiş ki:Ben eskilerini kaldırmalarını söyleyecektim ki, kökten kaldırmışlar.Kemalist demiş ki:Oh Oh 2 Char Bölümünün Sabitlerinin Yarısı Senindi Zaten Kurtulduk
Hayırlı Olsun Demeyi Unutumuşum Hayırlı Olsun İnş ExL İle Daha Güzel Çalışmalara İmza Atarsın ?!!!!!!...
Bu Arada Otomatik Canavar Seçen Program Olursa Küçük Bir Bot Hazırlarım Demiştin Beklemedeyiz ?!!!!!!..
Bunları EXL ailesi olarak aramızda konuştuk zaten. Bölümün adını değiştirmelerini de istedim ama şuanlık böyle idare edeceksiniz.blackrain demiş ki:Ya arkadaşlar bikaç şey sölem istiyorum ilker arkaşımıza yeni bir bölüm açılmış iyi güzel hoşta, bu sitede ilker ark gibi nice program yazan arkaaşlar war. mesela Jason Walker arkadaşımız... bu arkadaşımızda çok güzel bir şekilde program yapıyor bence, jason arkadaşımızada böle bi bölüm açılmalı diye düşünüyorum saygılarımla...
JasonWalker zaten global mod. Tüm bölümler onun güzelim. ilkercindik'e tüm bot forumunu direk veremeyeceğimizden böyle uygun gördük.blackrain demiş ki:Ya arkadaşlar bikaç şey sölem istiyorum ilker arkaşımıza yeni bir bölüm açılmış iyi güzel hoşta, bu sitede ilker ark gibi nice program yazan arkaaşlar war. mesela Jason Walker arkadaşımız... bu arkadaşımızda çok güzel bir şekilde program yapıyor bence, jason arkadaşımızada böle bi bölüm açılmalı diye düşünüyorum saygılarımla...
Ya sana tapıyorum varya ne kadar bonkörsün ama ben esterimki bir bölüm olsun sadece senin yaptığın programlar olsun tıpkı bu bölüm gibi çok alçak gönüllüsün başarılarının devamını dilerimJasonWalker demiş ki:arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama bende Jigsaw'la aynı fikirdeyim.
Her Bölüm global moderatöründür.
ayrıca ilkercindik benim üstadım