ok bu sefer süper olcek görürüsün ank.da ps dersleri aldımextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
ok bu sefer süper olcek görürüsün ank.da ps dersleri aldımextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
aynı sorun bendede var SadBuGRaS demiş ki:ya ben imzanın üstüne kesipo koycak resim bulamıyorum güzel bana yardımcı olurmusunuz
beni de değerlendirirmisinextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
Vasat extraokknuk3r_tr demiş ki:beni de değerlendirirmisinextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
ben benRonin demiş ki:Vasat extraokknuk3r_tr demiş ki:beni de değerlendirirmisinextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
teşekkür ederim demek orta düzeye geçtikRonin demiş ki:Vasat extraokknuk3r_tr demiş ki:beni de değerlendirirmisinextraloob demiş ki:kolay gelsin benim beğendiklerime bak o tarz yap benden geçer not almak istiyorsan Cool
yanlız nuker yerinde sayıyo bence biraz daha pratik yapmalıRonin demiş ki:Hah şöle ılımlı ol herşeye alınma İyiye gidiyo herkes yavaş yavaş. Jasondada bi deparlama gördüm baya iyi gidiyo oda Bugrasda yavaş yavaş gelio arkadan arkadan. Hadi bakalım ....
hayırlı olsunnuk3r_tr demiş ki:evt epeydir pratik yapmıodum o da ram imden kaynaklanıodu çok yavaş olduğu için ps sürekli takılıo doğru dürüst çalışamıodum bi saat kadar önce yeni ram aldım
O yakışıo Penny bırak kalsın hacımextraloob demiş ki:penny hacım sen şu ilkokul 3.sınıf avatarını ne zaman kaldıracaksın yaa Razz
ps yi açıp pennywise i hayata döndürecem ama üşeniyorumextraloob demiş ki:değiştir penny karizman çiziliyor hacım böyle kedi fare modeli ile Razz