türk ip lerini banlayamaz ki onlar grişte sdece çin üzernden oln iplere izn vereblirler özel ban olmaz yani ^^

NiGHTMaRe

Aileden
Abowwwwwwwwww daha ben toy iken açtığım konu.İyi hortlatmışsınız severim bu konuyu.FarmVille için çalışacağını zannetmiyorum.Sadece ip ban için bu taktik^^

yaw kardesım az yardım etsen ne olcak resımlerde x isaretı var burayta tıkla dedın tıkladım ama ip adreslerinden başka bısey yok yardım edermsıın kardesım

ya yardım kardeısm tıkladım buraya ıp ban gosterdı resımler x yaprdımm

bazı resimler gözükmüyo internet seçenekleri dedikten sonra yapıcaklarımız gösterirmemiş

Beyler yardımcı oluyorum.
Sanalda kalkıyor ip ban ama online oyun v.s kalkıyor mu bilmiyorum.İnternette kalkıyor forum v.b sitelerde.
Öncelikle Chrome'yi açıyoruz.Ayarlar > Gelişmiş ayarlar. > Proxy ayarları. Gerisini fotoğraflar anlatsın :)
Fotoğraflara iyice gözden geçirirseniz eminim yaparsınız.

Yerel ağ ayarlarına tıklıyoruz.

İp ve port gireceğimiz yerler.

Hızlı proxy(ip ve port) sitesinden 1tane ip ve port buluyoruz.http://fastproxyservers.org/socks5-servers.htm

Bulduğumuz ip ve port'u giriyoruz ve tamam diyoruz.

İp ban kalkmıştır. :beer:
Online oyunlarda geçerlimi bilmiyorum fakat sanalda forumlarda sitelerde geçerlidir. :nod:

Konuyu açan fotoğrafları alıp konuyu editlesin lütfen.

Bu mesaj denokro321 rumuzlu uyeden alinti yapildi
denokro321 demiş ki:
Anlamadım ya İnternt Seçeneklerı sonra
Yerel ağ ayarları , internetten her hangi bi ip port buluyorsun oraya yazıyorsun. Tamam diyorsun oluyor.
Resimlerdede var spoiler açmayı dene dostum :muck:

edit : Yukarıdakine bak

Kardesim ben anlamadım Ip Kopyaladım İNterner Şeçenek e de bastım sonra napcam nolur Yardım!!!!!!!

Yukarı Alt