Büyük küçük harf duyarlı demişsin..
AutoLoop=no yazıyo onu AutoLoop=Yes yaptım sorun olur mu?
AutoLoop=no yazıyo onu AutoLoop=Yes yaptım sorun olur mu?
hiphopmania demiş ki:dostum butun herseyi harfi harfine yaptim..ele sag tiklayip ....(autologin ) e tikliyorum oyunaciliyor..Id ve sifremi yazmasi gerekiyor mu kendi kendine? bende yazmiyor ve hareket yok..
yardim lutfen..
hiphopmania demiş ki:dostum butun herseyi harfi harfine yaptim..ele sag tiklayip ....(autologin ) e tikliyorum oyunaciliyor..Id ve sifremi yazmasi gerekiyor mu kendi kendine? bende yazmiyor ve hareket yok..
yardim lutfen..
id pw nin yazdıgı görülmüyor ama login oluyor..autologine bas hiç birşeye basmadan bekle göreceksin denediğinibadLuck demiş ki:hiphopmania demiş ki:dostum butun herseyi harfi harfine yaptim..ele sag tiklayip ....(autologin ) e tikliyorum oyunaciliyor..Id ve sifremi yazmasi gerekiyor mu kendi kendine? bende yazmiyor ve hareket yok..
yardim lutfen..
Bu arkadşla aynı kaderi palaşıyorum,
Bİ yardım edin lütfen,
şu sadece msj sayısı artsın diye teşekkür edenlerede isyan etcem artık,
Ex yönetimi bi el atın şunu yap deyin yapiim :) çok laızm bu kullanım bana
orda ID PW parantez içerisinde gosteriLmiş parantezLeri kaLdırıp ID PW'ni yaz sorunun düzeLir.badLuck demiş ki:hiphopmania demiş ki:dostum butun herseyi harfi harfine yaptim..ele sag tiklayip ....(autologin ) e tikliyorum oyunaciliyor..Id ve sifremi yazmasi gerekiyor mu kendi kendine? bende yazmiyor ve hareket yok..
yardim lutfen..
Bİ yardım edin lütfen,
aynı sorun bendede war yazdıını yaptım ama olmadı bi yardımmmmmm_Megadeth_ demiş ki:orda ID PW parantez içerisinde gosteriLmiş parantezLeri kaLdırıp ID PW'ni yaz sorunun düzeLir.badLuck demiş ki:hiphopmania demiş ki:dostum butun herseyi harfi harfine yaptim..ele sag tiklayip ....(autologin ) e tikliyorum oyunaciliyor..Id ve sifremi yazmasi gerekiyor mu kendi kendine? bende yazmiyor ve hareket yok..
yardim lutfen..
Bİ yardım edin lütfen,