EricNorthmaN

çift client açma bölümünü bi oku bakalım kardeşim belki eksik bişi wardır.ben ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum
EricNorthmaN demiş ki:çift client açma bölümünü bi oku bakalım kardeşim belki eksik bişi wardır.ben ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum
değil.epireal demiş ki:EricNorthmaN demiş ki:çift client açma bölümünü bi oku bakalım kardeşim belki eksik bişi wardır.ben ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum
kardeşim öncelikle eline saglık fakat bi sorun var botu indirdim auto training kapalı yardımcı olurmusun .
yanlış okumadıysam free bot degilmi bu
Nasıl yani peki bende neden sürekli dc veriyor anlamadım :SEricNorthmaN demiş ki:arkadaşım yukarda paylaştım bu sayfanın başında war oradan indirebilirsin...bende sorunsuz çalışıyor ama halaa
Bende de çalışmıyor :Sderbederugur demiş ki:slm lar once herkese su isrobot un guncellemesı daha gelmedımı calısmıoyor bende 1.177
epireal demiş ki:EricNorthmaN demiş ki:çift client açma bölümünü bi oku bakalım kardeşim belki eksik bişi wardır.ben ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum
kardeşim öncelikle eline saglık fakat bi sorun var botu indirdim auto training kapalı yardımcı olurmusun .
yanlış okumadıysam free bot degilmi bu
İndirdim ama olmadı. dc veriyor bendeEricNorthmaN demiş ki:paylaşıım sürümü inmdir dostumm sonra gerisini biliosun zatenn
/Günceldir.Lordzek demiş ki:
- Resim Silinmiş.
iSroBot Download [ 18 Aralık 2011 ]
iSroBot Download [ 18 Aralık 2011 ]
iSroBot Download [ 18 Aralık 2011 ] - Uploaded
Silkroad Online Client
Silkroad Online Client
Saygılarımızla,
/Günceldir.Lordzek demiş ki:
- Resim Silinmiş.
iSroBot Download [ 21 Aralık 2011 ]
iSroBot Download [ 21 Aralık 2011 ]