mertory41 demiş ki:paralımı
Crack yoktur paralıdelfinaa demiş ki:kardeşim vermiş olduğun linktekı bot sağlam ama oyuna gırınce auto tranıng soluk gosterı sebebi ne acaba crakmı ıstıyo craklısı varsa upload edersen sevınırım ... yardımcı olurmusun
Yemin ederim 5 dakikadir gülüyorum ayarı kaçırdım senin yüzünden Kardeşim Auto Training'in soluk görünmemesi için botla giriş yapman lazım.. Ücretli yanidelfinaa demiş ki:kardeşim vermiş olduğun linktekı bot sağlam ama oyuna gırınce auto tranıng soluk gosterı sebebi ne acaba crakmı ıstıyo craklısı varsa upload edersen sevınırım ... yardımcı olurmusun
delfinaa demiş ki:kardeş valla bende guluyom halıme ne yapsam olmuyo .. zaten botla gırıyorum oyuna ..120 kredı yukledım 240 saatlık ama oyuna gırınce you have a note unread yazıyo daha detaylı anlatırmısın ne yapmam lazım onlıneyım senı beklıyorum
Yeni version botlarda ikinci silah için ayrı bir panel var.. Kullandığında görürsün zaten eline bardı alip koşma skilini açıp tekrar normal kullandığın silaha dönüp kesmeye devam ediyor.. aynı sey clericler içinde gecerli bufflarını basıp tekrar ana silahi alip kasmaya devam ediyor.. süresi bittikce aynı işlemi tekrar yapiyor..girmeliyim demiş ki:ya ben sunu merak ettim. su avrupa charları varya onlarda biliyosunuz hızlı kosma için baska silaha ihtiyac var ben duydumki bu yeni bot versiyonunda bu iş hallolmus yani hızlı kosma yapmak için diğer silahı alıp sora bi daha staff ı alıyomus bunu nasıl yapıoz help mee