arkadaslar town pot alamya gıdıyo sole bı yazı verıyo almıyo :S

error town and training place please go to correct town

bu ne demek

kardeşim vermiş olduğun linktekı bot sağlam ama oyuna gırınce auto tranıng soluk gosterı sebebi ne acaba crakmı ıstıyo craklısı varsa upload edersen sevınırım ... yardımcı olurmusun

delfinaa demiş ki:
kardeşim vermiş olduğun linktekı bot sağlam ama oyuna gırınce auto tranıng soluk gosterı sebebi ne acaba crakmı ıstıyo craklısı varsa upload edersen sevınırım ... yardımcı olurmusun
Crack yoktur paralı :thumbsup:

Prada

delfinaa demiş ki:
Yemin ederim 5 dakikadir gülüyorum ayarı kaçırdım senin yüzünden :santa: Kardeşim Auto Training'in soluk görünmemesi için botla giriş yapman lazım.. Ücretli yani

kardeş valla bende guluyom halıme ne yapsam olmuyo .. zaten botla gırıyorum oyuna ..120 kredı yukledım 240 saatlık ama oyuna gırınce you have a note unread yazıyo daha detaylı anlatırmısın ne yapmam lazım onlıneyım senı beklıyorum :lol:

Prada

delfinaa demiş ki:
kardeş valla bende guluyom halıme ne yapsam olmuyo .. zaten botla gırıyorum oyuna ..120 kredı yukledım 240 saatlık ama oyuna gırınce you have a note unread yazıyo daha detaylı anlatırmısın ne yapmam lazım onlıneyım senı beklıyorum :lol:

:santa: Allah razı olsun senden sen beni güldürdün sende gül inşallah.. You have a note unread diyorsa sana oyundan biri msj atmış.. Onu okumak için U ya bas oyunda karşına guild sayfası açılcak.. Bak orda msg box var ona bas ordan okursun mesajını..

Auro trainingi aktif etmek içinde, botla oyuna giriyosun ya home tuşuna basınca ID pass yazman gerekli bota log in olmak için. Bota bağlanmaz lazım yoksa auto training soluk renkte olur botla kasamazsın.. Dene beceremezsen gel yardımcı olucam sana halledicez sorununu merak etme :curtain:

ya ben sunu merak ettim. su avrupa charları varya onlarda biliyosunuz hızlı kosma için baska silaha ihtiyac var ben duydumki bu yeni bot versiyonunda bu iş hallolmus yani hızlı kosma yapmak için diğer silahı alıp sora bi daha staff ı alıyomus bunu nasıl yapıoz help mee

Prada

girmeliyim demiş ki:
ya ben sunu merak ettim. su avrupa charları varya onlarda biliyosunuz hızlı kosma için baska silaha ihtiyac var ben duydumki bu yeni bot versiyonunda bu iş hallolmus yani hızlı kosma yapmak için diğer silahı alıp sora bi daha staff ı alıyomus bunu nasıl yapıoz help mee
Yeni version botlarda ikinci silah için ayrı bir panel var.. Kullandığında görürsün zaten eline bardı alip koşma skilini açıp tekrar normal kullandığın silaha dönüp kesmeye devam ediyor.. aynı sey clericler içinde gecerli bufflarını basıp tekrar ana silahi alip kasmaya devam ediyor.. süresi bittikce aynı işlemi tekrar yapiyor..

ya ele start deyince hiç bişey olmuyor oyuna login olmuyor yani nası çözücez yardım lütfen

ya botu yukledım parmaga basıyorum start basıyorum ole kalıyo ne yapmam lazım :S

Yukarı Alt