bu srbotun büyük bir hatası olması lazım yada bi ayar geldi biz bulamıyozmu bu konuyla ilgili arkdaşlardan cvp bekliyoruzz

S.a
bot çalışıyo gayet iyi güzelde..ilk defa basıma geliyo..tavşanın otersini kapadım ama buna ragmen önüne gelen herşeyi topluyo..bottaki pet ayarlarına hiç dokunmadım ..acaba sorunu nasıl çözebilirim.tavşan sözümü dinlemiyo..
şimdiden teşekkürler.

arkdaşım bizde böyle sorun var oyunda kime sorsam bende aynıs diyor bize yardımcı olabilcek olan var sa yazsın heplllss

botun kendisin de sorun varmıs arkdaşlar o yüzden atıyordu bot 103.b sürümünü cıkartılar yinede tşkler arkdaşlar

Absence

JasonWalker demiş ki:
- Resim Silinmiş.

ISROBOT 1.103b | Client Version : 1.182

download1.png

Download İçin Tıklayınız
Dosya.tc Easy Filehosting
Rapidshare
download2.png

Orijinal SRO Client : 1.182

download1.png

Rapidshare
Dosya.tc
download2.png

ISROBOT 1.103
Kod:
1.Support training at Tomb of Qin-Shi Emperor(Level 100 map).(You just need to run the character to the training place,save the current coordinates and then loop).
2.Optimize the bot program, which will occupy less memory.
3.Accelerate the process of searching for monsters(It is necessary to apply the Quick Loop function)
4.Support training in window mode.
5.Increase three different kinds of windows as well as the three corresponding hotkeys of F6, F7 and F8.
6.Add the function of auto-party registration and that auto-accepting the appointed characters to join in team.
7.Increase the features of searching team among the party registration list and applying to join it automatically, as well as auto-seeking for the specific team to join it.
8.A new revision on the configuration interface, which makes it much more neat.

Saygılarımla,

Güncellendi

Dosyalar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bende oyundan atmıyo ..tavşana söz dinletemiyom..altın item çöp ayarlarını kapıyom toplamaya devam ediyo ..oyuna botsuz giriyom toplamıyo söz dinliyo botla giriyom..geri zekalı hayvan alayını topluyo

kardeş client için şifre istiyor bi zahmet onuda yazsaydın ya yinede paylaşım için sğl:)

Prada

Arkadaşlar legend 4 çok yeni ve botlarıda tam adapte edebilmeleri için biraz sabredin.. bi kaç güne kadar sistemi oturutrlar en sağlamversionu oluşturup kullanımınıza açarlar merak etmeyin ..

ben sibibotu ındırmek ıstıyorum nerden ındırcen bana sunun sıtesını atarmıısn yardımm please

Absence

Dosyalar

Absence

JasonWalker demiş ki:
- Resim Silinmiş.

ISROBOT 1.104 | Client Version : 1.182

download1.png

Download İçin Tıklayınız
Rapidshare
download2.png

Orijinal SRO Client : 1.182

download1.png

Dosya.tc
download2.png

ISROBOT 1.104
Kod:
1. Optimized the bot to decrease DC problem
2. Fixed the problem that bot auto open multi game windows after get an error message

Saygılarımla,

Alternatif eklendi devamı gelicek

Dosyalar

Valla helal size exl :D aslında bide bize nerden nasıl indirebilceğimizi gösterseniz sevinirim xD

Yukarı Alt